Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră nu acceptă proiecte realizate pe timpul verii. Care este motivul deciziei actriței

Publicat pe 22.06.2023 la 16:37 Actualizat pe 22.06.2023 la 20:08

Hazal Filiz Küçükköse are anumite specificații atunci când începe să lucreze în cadrul proiectelor profesionale. Care este motivul pentru care actrița nu joacă în seriale difuzate pe timpul verii.

Hazal Filiz Küçükköse poartă o bluză cu mâneci lungi

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră nu acceptă proiecte realizate pe timpul verii

Happy Channel

Hazal Filiz Küçükköse se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este recunoscută pentru faptul că nu acceptă proiecte care se difuzează pe timpul verii și le preferă pe cele care apar pe micile ecrane în timpul rece.

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră nu acceptă proiecte realizate pe timpul verii

Și-a exprima această idee în fiecare interviu pe care l-a oferit până în prezent. A fost luată prin surprindere atunci când a fost distribuită ca protagonistă în cel mai nou serial al verii, Mama vitregă ( Üvey Anne ( Stepmother).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, se întoarce pe micile ecrane într-o poveste dramatică cu care suntem deja obișnuiți. A reușit să atragă atenția fanilor încă de la primele roluri. Va juca rolul Serap în povestea care cu siguranță va emoționa fanii. Un nou proiect difuzat la turci pe postul ATV.

A ținut să atragă atenția și să vorbească despre detalii care au reușit să o emoționeze din Mama vitregă, dar și să o afecteze: „O să fie un serial în care sentimentele pozitive se împletesc cu cele negative. Ca albul și negrul. O să fie un serial în care se vorbește despre un anumit fel de iubire. Serap și Faruk sunt ca albul și negru.” Faptul că totul este bine punctat pare să fi influențat într-un scop anume povestea.

Vedeta a fost de asemenea impresionată de faptul că filmările se petrec în Bodrum. Când primul episod este filmat pe timpul verii într-o perioadă de vacanță, se reușește o energie pozitivă care se poate sesiza imediat.

“Este cu adevărat impresionant că întâlnim acest anotimp aici. Toată vara va fi plină de muncă. Energia, aerul curat și comfortul acestui loc este ca o gură de aer proaspăt, ca o detoxifiere.”, a mai spus. Povestea a afectat-o cu totul, mai ales ceea ce se petrece în cazul personajului Serap.

Declarațiile actriței Hazal Filiz Küçükkös

Vedeta din Iarna neagră a menționat că noul personaj îi oferă sentimente noi, idei pe care nu le credea posibile până atunci.

“Cu Serap o să simt toate emoțiile pe care nu le-am mai simțit niciodată. Avem caractere diferite pe care să le prezentăm. O să experimentăm multe emoții cu acest serial, ceea ce este o adevărată încântare.”, a continuat aceasta. Despre Serap putem spune că este o femeie deșteaptă, atractivă dar și invidioasă. Este o femeie care nu va ezita să se folosească de copii pentru a ajunge la șeful ei. Faruk, pregătit să se căsătorească, implică sentimente enorme, dar și copiii. Această atracție este un rezultat ceea ce contrastă față de alte personaje.

În articolul

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră nu acceptă proiecte realizate pe timpul verii. Care este motivul deciziei actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x