Hazar Erguclu din "Flăcările destinului", alături de cele mai dragi persoane. Cu cine își petrece actrița timpul liber

Publicat pe 25.12.2021 la 19:00 Actualizat pe 25.12.2021 la 14:12

Hazar Ergüçlü este cunoscută pentru rolul său din celebrul serial turcesc, “Flăcările Destinului”, însă puțini știu cu cine își petrece actrița timpul liber. Vedeta s-a fotografiat alături de cele mai dragi persoane sufletului ei.

Hazar Erguclu poartă o geacă roșie de piele

Hazar Erguclu din "Flăcările destinului" în rolul unui personaj îndrăgit

Profimedia

Hazar Ergüçlü provine dintr-o familie în care iubirea pentru aproape și dragostea față de cei din jur a stat mereu pe primul loc în seturile de valori. Fiind o actriță desăvârșită care a reușit întotdeauna să joace în roluri principale care i-au adus notorietatea, Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului” este iubită de foarte mulți fani pe rețelele de socializare.

Aceștia vor să o vadă pe Hazar în ipostaze inedite, în viața personală, asta pentru ca cunoaște actrița din spatele personajului. Recent, aceasta a postat o serie de fotografii în care apare alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Cei 2.8 milioane de fani nu au rămas fără răspuns la postarea acesteia, așa că 95 de mii de inimioare au fost împrăștiate pe contul personal de socializare al artistei.

Hazar Ergüçlü din "Flăcările destinului", alături de cele mai dragi persoane

Hazar Ergüçlü este recunoscută drept o actriță desăvârșită, care a lucrat de-a lungul anilor în multe producții în care a avut rol principal. Talentul l-a moștenit de la părinți, astfel că doar munca a fost necesară pentru ca vedeta să-și desăvârșească arta.

Hazar Ergüçlü este născută la 1 ianuarie 1992 și are naționalitate turco-cipriotă. Este cunoscută mai ales pentru rolul lui „Simay Canay” în seria “Kuzey Güney” (2011–2013) și „Eylül” din serialul turcesc „Medcezir” (2013–2015).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografiile postate pe contul personal de Instagram, Hazar Ergüçlü apare alături de bunici, la țară, acolo unde îi ajută pe aceștia la muncile zilnice. Din câte se poate observa cu ușurință, familia actriței se află la câmp, acolo unde culeg diverse recolte.

Chiar dacă este o actriță recunoscută și iubită de toată lumea, Hazar Ergüçlü nu se ascunde și își dorește ca oamenii să îi vadă și altă latură decât cea de pe micile ecrane. Aceasta a absolvit facultatea de teatru și a reușit să câștige nenumărate premii importante de-a lungul carierei sale.

Cine este Hazar Ergüçlü din "Flăcările destinului"

Chiar dacă părinții actriței fac parte din lumea mondenă, acest lucru nu a făcut-o pe Hazar să aștepte orice fel de ajutor din partea acestora. Fiind o persoană căreia îi plac ieșirile în natură și momentele alături de cei dragi, Hazar Ergüçlü poate fi văzută pe rețelele sociale atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Chiar dacă este singură, îmbrăcată în haine comode sau alături de prieteni la un eveniment special, Hazar Ergüçlü știe să se facă îndrăgită oricum. Este o iubitoare de animale și s-a vaccinat împotriva COVID-19, astfel că a dorit să dea un exemplu pozitiv și celor care o urmăresc pe internet.

Hazar Ergüçlü este Çiçek din “Flăcările Destinului”, o fată naivă care trăiește o viață monotonă alături de prietena ei, Rüya. Aceasta se îndrăgostește de șoferul prietenei ei și de acolo până la o acțiune complet ieșită din comun, va fi doar un pas.

Serialul “Flăcările Destinului” poate fi urmărit luni și vineri de la 9.15 și sâmbătă și duminică de la 15.00 doar pe Happy Channel.

În articolul

Hazar Erguclu din "Flăcările destinului", alături de cele mai dragi persoane. Cu cine își petrece actrița timpul liber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x