Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

Publicat pe 11.06.2023 la 22:00 Actualizat pe 11.06.2023 la 21:18

Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cei trei au apărut împreună în mediul online, iar fanii au rămas surprinși. Cum arată.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un costum negru și Sıla Türkoğlu poartă o bluză verde

Halil Ibrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este recunoscut ca fiind o persoană discrete în ceea ce privește viața sa personală. Dacă până acum actorul nu a mai distribuit nicio fotografie pe conturile sale de socializare, iată că ultima apariție i-a surprins pe fani.

Actorul din “Moștenirea” apare alături de colega sa de platou, Sıla Türkoğlu și nimeni altul decât Can Verel, vedeta din “Jurământul”. Chiar Halil Ibrahim Ceyhan a descris această ipostază ca fiind o reală surpriză.

Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare

Cea mai recentă fotografie urcată de Halil Ibrahim Ceyhan la secțiunea Instastory a contului personal de Instagram, îl arată pe actor alături de colegii săi de platou, Sıla Türkoğlu și Can Verel. Cei trei se arată bucuroși și surprinși în același timp.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Can Verel se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului “Jurământul”, sezonul 3. Unul dintre cele mai urmărite seriale din lume, precum este și “Moștenirea”, acolo unde îi putem vedea îl rolurile de protagoniști pe Halil Ibrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu. Can Verel a interpretat primul său rol într-un serial de televiziune numit “Momuz Shoulder”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre producțiile în care Can Verel a putut fi urmărit de-a lungul timpului se numără și “Selena” (2006), “Ships have drill” (2007), “Life is beautiful” (2008), “2011 Daisy” (2009), “Back Streets” (2011), “Bride from Istanbul” (2017), “You tell black sea” (2018), “The Oath” (2019).

La fel de discret ca și Halil Ibrahim Ceyhn, actorul din “Jurământul” are la momentul actual peste 100 de mii de fani pe contul personal de Instagram. La polul opus, colegul din „Moștenirea” îl depășește, cu peste 400 de mii de urmăritori în online. Cu toate că nu sunt activi pe rețelele de socializare, cei doi actori continuă să fie la fel de iubiți de fanii din toată lumea.

Sıla Türkoğlu, faimoasa vedetă a serialelor turcești

La fel ca și colegii săi, Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. Cu o mică diferență, actrița din “Moștenirea” continuă să posteze fotografii și filmulețe în mediul online, acolo unde este extrem de activă. Cele mai noi ipostaze o arată pe celebra vedetă îmbrăcată în ținute sport, așa cum nu a mai fost văzută până acum.

La doar 22 de ani, Sıla Türkoğlu este recunoscută pentru ținutele sale pline de finețe cu care nu iese niciodată din zona de confort. Cu toate acestea, ipostazele în care s-a lăsat fotografiată au reușit să îi confere actriței o altfel de imagine. Deși la momentul actual este protagonistă în serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a putut fi descoperită și în “Jurământul”, alături de Özge Yağız și Gökberk Demirci, serial în care joacă la momentul actual Can Verel.

Deși s-a zvonit că ar fi început o relație de iubire cu colegul de platou, Halil Ibrahim Ceyhan, zvonurile nu au fost confirmat oficial. Până acum, se cunoaște faptul că Sıla Türkoğlu a rămas prietenă cu Özge Yağız, după finalizarea secvențelor din serialul “Jurământul”. Actrița are peste 400 de mii de fani pe contul personal de Instagram.

În articolul

Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x