Işıl Yücesoy din Dragoste și ură – Aşk ve Mavi revine pe scenele teatrelor după o lungă absență. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia

Publicat pe 04.04.2024 la 13:11 Actualizat pe 04.04.2024 la 14:18

Işıl Yücesoy joacă un rol esențial în povestea fenomen Dragoste și ură - Așk ve Mavi. Actrița a revenit recent pe scenele teatrelor după o lungă absență. Află detalii despre vedeta din Turcia.

actori stau unul lângă celălalt

Işıl Yücesoy joacă un rol esențial în serialul Dragoste și ură – Aşk ve Mavi

Happy Channel

Cu toate că serialul Dragoste și ură – Așk ve Mavi nu este străin de telespectatorii din România, puțini cunosc detalii despre actorii care interpretează personajele celebre din poveste. Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, Işıl Yücesoy, joacă un rol esențial.

Işıl Yücesoy din Dragoste și ură – Așk ve mavi revine pe scenele teatrelor după o lungă absență

Născută pe 2 octombrie 1945 în Kırklareli, Turcia, este fiica unui profesor de muzică pe nume Selahattin Yücesoy. În copilărie a învățat să cânte la pian datorită tatălui său. În anii de școală a fost căpitanul echipei de volei timp de șase ani. Cu toate că avea o carieră promițătoare de atletă în față, a decis să își transfere pasiunea către artă. A studiat în cadrul unei facultăți de artă și a început să lucreze la teatrul de stat din istanbul încă din 1969.

Urmărește Dragoste și ură - Așk ve Mavi, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A continuat cu această profesie timp de 6 ani. Ulterior a apărut pe scenă ca și cântăreață din 1975. A fost urmărită de către spectatori în cazinouri și cluburi de noapte. În 1978 și-a fondat propria companie de discuri. A cântat în engleză, italiană și rusă și a fost aplaudată de fani din toată lumea. Primul și singurul său album a fost lansat în 1979.

Citește și: Cine e bărbatul cu care actrița Burcu Kıratlı s-a căsătorit și a divorțat de două ori. E un celebru cântăreț

Primul său rol a fost în drama Çemberimde Gül Oya în 2004. S-a aflat pe aceleași platouri de filmare alături de actorii Tuba Büyüküstün, Kenan Bal ( cu care a jucat și în Dragoste și ură), Özge Özberk și Mehmet Ali Nuroğlu. În 2014 a jucat în filmul Unutursam Fısılda ( Whisper if i forget) alături de Kerem Bürsin și Farah Zeynep Abdullah. La începutul anului 2024 a oferit un interviu sincer despre cariera profesională și viața personală. Recunoaște că de-a lungul timpului a reușit să spună povești cu ajutorul privirilor și că este una dintre cele persoane care reușește acest lucru.

Işıl Yücesoy vorbește despre melodiile sale și noua piesă de teatru în care se implică în prezent

Una dintre artistele din Turcia care continuă să producă și să se implice pe plan profesional este fără doar și poate Işıl Yücesoy. Cel mai nou single al său, One last time spune fără doar și poate o poveste. Cu toate că cei mai mulți au considerat că e vorba despre ultima sa piesă, actrița a ținut să lămurească lucrurile.

Citește și: Totul despre serialul Dragoste și ură - Așk ve Mavi. Află detalii despre proiectul din Turcia care a reușit să cucerească publicul

“Toată lumea a crescut că este vorba despre ultima piesă, dar nu e așa. Aduce niște amintiri foarte bune. Au trecut cred că trei ani, lucram la albumul meu Sezen Aksu Street, era ziua mea. Murat mi-a întins o hârtie și mi-a spus că este un cadou pentru ziua mea. Niciodată nu am primit ceva atât de valoros.”, a transmis vedeta, arată cumhuriyet.com.tr. La 78 de ani, actrița continuă cu proiectele sale profesionale și nu există ideea de a se opri din mișcare.

“Este adevărat, am un proiect nesfârșit. Numele meu este femeie și prenumele este proiect. Am un vis. Mereu pun câteva idei în bucunar și acestea ajung realitate în câțiva ani. E norocul meu până acum.”, spune vedeta.

În articolul

Işıl Yücesoy din Dragoste și ură – Aşk ve Mavi revine pe scenele teatrelor după o lungă absență. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x