Jessica May din Maria și Mustafa este căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara. Cum arată cel care i-a furat inima

Publicat pe 27.07.2023 la 17:29 Actualizat pe 27.07.2023 la 18:24

Jessica May din Maria și Mustafa s-a lăsat fotografiată chiar de către partenerul său, artistul Hüseyin Kara.

Jessica May poartă părul lung, desprins, ondulat

Jessica May din Maria și Mustafa formează un cuplu cu fotograful Hüseyin Kara

Happy Channel

Jessica May face parte din distribuția serialului Maria și Mustafa și este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că nu se cunosc foarte multe detalii despre viața sa personală, cele mai multe dintre fotografiile postate pe pagina personală de Instagram aduc de fiecare dată o notă personală.

Jessica May din Maria și Mustafa formează un cuplu cu fotograful Hüseyin Kara

Are peste 600 de prieteni virtuali în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Una dintre cele mai recente este realizată chiar de către partenerul de cuplu al vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că sunt realizate alb-negru, imaginile aduc în atenția fanilor frumusețea actriței. Comentariile lăsate de internauți vin să dovedească încă o dată faptul că aceasta are fără doar și poate fani în toată lumea.

Urmărește "Maria și Mustafa", de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

“Foarte bine”, “Te iubesc”, “Frumoasă prietenă”, “Este frumoasă, maginifică”, “Iubesc ochii ăia”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care o îndrăgesc. Nu este pentru prima oară când primește astfel de complimente. În ceea ce-l privește pe partenerul său, acesta are peste 20 de mii de prieteni virtuali și peste 300 de lucrări prezente până acum. Rolul din Maria și Mustafa a reușit să o aducă pe Jessica May în fața a milioane de telespectatori din întreaga lume.

Originară din Brazilia, a reușit să impresioneze cu apariția sa într-o producție turcească. S-a reîntors în țara natală după finalizarea proiectului, însă a decis că Turcia este țara în care dorește să se stabilească pe o perioadă mai lungă de timp. A crescut la fermă și dovezile stau în fotografiile urcate în mediul online. Pentru serialul Maria și Mustafa a luat lecții de dans timp de 5 luni. Interpretează în serial rolul unei tinere din Columbia ce revine în Turcia pentru a-și organiza viața.

“Mereu am avut un interes pentru dans. Am luat lecții timp de 5 ani. Salsa și samba sunt printre dansurile mele preferate.”, a declarat Jessica May, potrivit seriesturkish.com.

Detalii despre Jessica May din Maria și Mustafa

Jessica May a mai studiat teatru dramatic și a decis că actoria este meseria pe care și-o dorește în viitor. S-a născut în Brazilia, dar a reușit să câștige inimile fanilor în Turcia, țară pe care a adoptat-o ca cea de-a doua reședință. Printre serialele în care a mai jucat se numără Lupul singuratic ( Yalnız Kurt) proiect care a fost însă anulat. Căsătorită și într-o relație cu fotograful Hüseyin Kara, aceasta a primit cetățenie turcă în anul 2022. A recunoscut că vorbește despre Turcia într-un mod pozitiv indiferent de locația în care se află, fiind printre pasiunile și dorințele sale. Nu este de mirare că și-a strâns o întreagă armată de fani de-a lungul timpului.

“Oriunde merg corectez preconcepțiile celorlalți despre Turcia. Inevitabil încă primesc întrebări de genul: Vezi cămile pe stradă? Oriunde am șansa, vorbesc despre Atatürk. Este ceva nou și frumos chiar și pentru mine.”, a declarat vedeta din Maria și Mustafa.

În articolul

Jessica May din Maria și Mustafa este căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara. Cum arată cel care i-a furat inima

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x