Kerem Bürsin a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Ce mesaj i-a transmis actorul

Publicat pe 13.05.2022 la 11:20 Actualizat pe 13.05.2022 la 12:22

Kerem Bürsin a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa în mediul online. Care este motivul și ce mesaj i-a transmis actorul celei mai importante persoane din viața sa.

Kerem Bürsin poartă un tricou gri și se uită în depărtare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai cunoscuți actori la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să ajungă la inimile fanilor de pretutindeni și i-a cucerit pe toți atât cu talentul său, cât și cu carisma vizibilă pe micile ecrane.

Celebrul actor i-a impresionat din nou pe cei care îi îndrăgesc, asta pentru că a postat o fotografie mai mult decât intimă pe contul personal de socializare.

Kerem Bürsin a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa

Kerem Bürsin și-a surprins atât fanii, cât și pe cea mai importantă persoană din viața sa atunci când a postat o fotografie emoționantă pe contul personal de Instagram. Cu o simplă ocazie specială, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” i-a dedicat un mesaj femeii care i-a dat viață acum 34 de ani.

“Te iubesc! Sunt așa de mândru că ești mama mea și îți mulțumesc pentru tot. Îți doresc o zi a mamei cât mai fericită. Te iubesc, mama!”, a scris actorul din “Dragostea plutește în aer”. Într-un timp foarte scurt, fanii l-au asaltat cu mesaj și aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că peste 10 milioane de internauți îl urmăresc pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragul nostru Kerem, ai o inimă mare”, „O zi a mamei cât mai fericită”, “Dragele noastre mame”, “Ești atât de special”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Dacă până acum actorul obișnuia să posteze fotografii de pe platourile de filmare sau din viața personală, de data aceasta cea mai intimă ipostază a sa a fost lăsat în văzul lumii. După despărțirea de Hande Erçel, acesta și-a continuat planurile profesionale și a călătorit în Spania pentru a se întâlni cu idolul său, Antonio Banderas.

Aceștia au petrecut clipe inedite împreună și au pus la cale multe momente profesionale împreună. Cele mai noi planuri vor fi aduse în discuție chiar de către aceștia în mediul online.

Kerem Bürsin a fost ales cel mai bun actor din Spania

După călătoria lui Kerem Bürsin în Spania, fanii de acolo au început să-l îndrăgească din ce în ce mai mult. Astfel, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” l-a depășit pe Can Yaman și a câștigat premiul pentru cel mai bun actor cu ocazia rolului său din celebra comedie romantică turcească.

Alături de Hande Erçel a jucat unul dintre cele mai importante roluri ale sale, asta pentru că “Dragostea plutește în aer” a reușit să fie difuzat în peste 84 de țări. Cei doi actori au atins o popularitate pe care nu o credeau posibilă până acum.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Deși au format un cuplu ideal, format chiar pe platourile de filmare, în cele din urmă despărțirea a fost iminentă, iar fanii au osbervat schimbarea odată cu ștergerea tuturor fotografiilor de cuplu din mediul online. Dacă cei doi nu au oferit de la început nicio declarație relevantă, pe parcurs s-a aflat adevărul din gesturile celor doi.

Kerem Bürsin continuă să-și construiască o armată de fani, atât în mediul online, cât și în realitate.

În articolul

Kerem Bürsin a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Ce mesaj i-a transmis actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x