Kerem Bürsin, despre proiectele profesionale din Spania. Ce surprize le pregătește actorul fanilor

Publicat pe 16.06.2022 la 18:41 Actualizat pe 16.06.2022 la 19:06

Kerem Bürsin vorbește public despre proiectele sale profesionale din Spania. Ce surprize le pregătește actorul fanilor.

Kerem Bürsin poartă un tricou cu guler închis la culoare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Grație rolului de protagonist din serialul “Dragostea plutește în aer” a reușit să-și facă numele cunoscut pretutindeni. Cu toate că filmările s-au terminat, vedeta își continuă planurile profesionale și îi surprinde pe fani cu noi apariții, de data aceasta în Spania.

Kerem Bürsin oferă detalii despre proiectele profesionale din Spania

După ce Kerem Bürsin a vizitat recent Spania, actorul din “Dragostea plutește în aer”, i-a surprins pe fani cu tot mai multe apariții. Acesta a revăzut Malaga, atunci când la invitația lui Antonio Banderas, a petrecut sărbătorile pascale alături de celebrul actor. Ulterior, vedeta a cucerit Spania, asta după ce și-a dezvăluit proiectele profesionale de viitor.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Kerem Bürsin a vizitat această țară de trei ori în doar câteva luni, iar armata de fani din Spania a început să capete contur. Deși actorul a declarat că la momentul actual nu are informații clare despre ceea ce va urma să facă, acesta a menționat că va face un anunț oficial în curând. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” va mai călători în Spania în luna iulie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“E un mic rol pentru început, dar va fi o mare surpriză. Este doar începutul, va urma mai mult. Nu pot să divulg foarte multe, dar următorul meu proiect va fi în Turcia.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Seriesturkish.com. La ultima sa vizită, vedeta a declarat că a fost prezentă la deschiderea unui startup în lumea virtuală. Fiind printre invitații speciali, acesta a fost acompaniat și de Koldo Serra și actrița Cayetana Guillen Cuervo, dar și Alvaro Morte, cel care i-a dat viață Profesorului în serialul “La Casa De Papel”.

De cum a pășit pe aeroport, Kerem Bürsin a fost așteptat de către o armată întreagă de fani. Actorul are peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze cel mai des fotografii și filmulețe.

Kerem Bürsin, întâlnire între artiși la deschiderea unui startup virtual din Spania

Cel care i-a distribuit fotografia în mediul online a fost chiar faimosul regizor spaniol, Koldo Serra. Acesta l-a numit pe Kerem Bürsin “unic”. Atunci când fanii l-au aplaudat la scenă deschisă, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a răspuns saluturilor cu mesajul “turcul”.

Numele actorilor turci pare că merge tot mai departe. După ce Can Yaman a reușit să cucerească Italia, a venit rândul lui Kerem Bürsin să cucerească Spania. Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume, fanii sunt nerăbdători să îl vadă într-un nou serial de succes.

În articolul

Kerem Bürsin, despre proiectele profesionale din Spania. Ce surprize le pregătește actorul fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x