Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a fost ales cel mai bun actor din Spania. Despre ce este vorba

Publicat pe 11.05.2022 la 11:16 Actualizat pe 11.05.2022 la 12:27

Kerem Bürsin a fost ales cel mai bun actor din Spania. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” continuă să-și construiască un nume pretutindeni.

Kerem Bürsin poartă un tricou negru și zâmbește

Kerem Bürsin, în rolul din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai cunoscuți actori la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să ajungă la inimile fanilor de pretutindeni și i-a cucerit pe toți atât cu talentul său, cât și cu carisma vizibilă pe micile ecrane.

Pentru activitatea sa, dar și pentru munca pe care o depună în continuare, acesta a primit un premiul important în țara care a început să-i “strige” numele din ce în ce mai des.

Kerem Bürsin a fost ales cel mai bun actor din Spania

Kerem Bürsin este protagonistul comediei romantice “Dragostea plutește în aer”. Alături de Hande Erçel joacă unul dintre cele mai importante roluri ale sale. În serial, cei doi formează un cuplu de succes, însă în viața reală despărțirea a fost iminentă.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu toate că pe plan personal lucrurile nu au evoluat într-o manieră pozitivă, iată că pe plan profesional totul se îndreapă spre o pantă ascendentă. La momentul actual, faima lui Kerem Bürsin a depășit granițele țării sale și s-a oprit în Spania, acolo unde acesta a primit un premiu important grație succesului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nimeni nu a prevăzut succesul pe care serialul turcesc “Dragostea plutește în aer” a reușit să-l aibă în mai bine de 84 de țări din întreaga lume. Latinii au apreciat cu atât mai mult povestea de iubire dintre cei doi protagoniști. Kerem Bürsin a fost cel care a luat cu asalt Spania, atunci când a participat în cadrul Malaga Film Festival. Acolo, celebrul actor și-a văzut visul din copilărie, acela de a-l întâlnit pe faimosul Antonio Banderas.

Ulterior, acesta a călătorit din nou în Malaga pentru a sărbători Paștele alături de noul său prieten și familia acestuia. Natural, după aceste două vizite, interesul pentru viața și cariera lui Kerem Bürsin a crescut exponențial. Cele mai noi știri din Spania îi aduc acestuia un premiu extrem de important în cariera sa.

Kerem Bürsin, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

În ciuda faptului că nu doar serialului “Dragostea plutește în aer” este o producție de succes în care joacă faimoasul actor, fanii de pretutindeni nu mai pot vedea acum altă față a acestuia. Kerem Bürsin a fost ales “Cel mai bun actor din Spania” în cadrul “Premios Telenovela 2021” pentru rolul său ca “Serkan Bolat” în celebrul serial.

După ce a primit mai mult de 675,000 de voturi, peste 60% din totalul acestora, Kerem Bürsin a primit mult așteptaul premiu. Acesta i-a depășit pe Can Yaman și Furkan Andıç care au fost nominalizați la aceeași categorie. Ca urmare a acestui eveniment, vizitele lui Kerem Bürsin în Spania se vor intensifica, astfel că este posibil ca o colaborare inedită să aibă parte în această țară.

Cu peste 10 milioane de fani în mediul online, Kerem Bürsin nu uită niciodată să își încânte fanii cu momente emoționante din viața personală. Cea mai recentă fotografie postată de actor o arată pe mama acestuia, atunci când în copilărie îl ținea în brațe.

“Te iubesc, mama! Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc.”, a scris celebrul actor.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a fost ales cel mai bun actor din Spania. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x