Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier. Care este adevărul

Publicat pe 05.04.2022 la 14:21 Actualizat pe 05.04.2022 la 15:39

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier în SUA. Reprezentantul actorului a făcut primele declarații și a vorbit despre incident. Ce s-a întâmplat cu adevărat.

Kerem Bürsin poartă un tricou cu guler închis la culoare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Conform ultimelor știri legate de Kerem Bürsin, se pare că protagonistul din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier în SUA. Fanii au ajuns astfel să se întrebe ce s-a întâmplat mai exact cu actorul lor preferat.

Kerem Bürsin nu a vorbit până acum despre presupusul incident și nici nu a confirmat sau a infirmat știrile apărute. Cel care a făcut primele declarații a fost chiar managerul vedetei.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier

Kerem Bürsin a devenit rapid un nume cunoscut în lumea întreagă datorită rolului său din serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”. Acesta a reușit într-un timp foarte scurt să-și asigure o întreagă armată de fani ce îl apreciază la fiecare pas. Astfel, cei mai mulți dintre ei s-au îngrijorat atunci când au aflat că vedeta lor preferată ar fi fost implicată într-un acicdent rutier.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Conform Seriesturkish.com, vedeta din “Dragostea plutește în aer” se afla în SUA la momentul respectiv. După filmările în cadrul serialului și anunțul despărțirii de Hande Erçel, actorul și-a anunțat fanii că își ia o binemeritată pauză pentru a reflecta asupra lucrurilor întâmplate în ultima perioadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate informațiile apărute în presă, managerul actorului a negat orice informație legată de accident și a declarat că acest se află în afară oricărui pericol. Se pare că vestea a fost răspândită de cineva care și-a dori ca lucrurile să se mai precipite în cazul lui Kerem Bürsin după despărțirea de Hande Erçel.

Vestea a venit într-un mod total neașteptat pentru fanii cuplului, asta pentru că toată lumea îi vedea pe cei doi mergând spre altar. Recent, actrița a fost asociată cu colegul său de platou Kaan Yıldırım. Se pare totuși că între cei doi nu există mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Cât despre Kerem Bürsin acesta a luat o pauză, atât de pe platourile de filmare cât și din mediul online, asta pentru că de ceva timp actorul nu a mai postat nicio fotografie pe contul personal de Instagram.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” renunță la proiecte pentru următoarele șase luni

Decizia lui Kerem Bürsin a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta a mărturisit că nu se va mai implica în niciun proiect în următoarele șase luni. Unul dintre motivele actorului ar putea fi pus și pe seama despărțirii de Hande Erçel, cea care i-a fost parteneră până nu demult.

Aceasta a șters orice urmă a relației cu Kerem Bürsin. Dacă până acum mai existau în mediul online doar fotografiile realizate de profesioniști, la ora actuală nu se mai află niciun indiciu care să ducă la o poveste care a existat cândva. Fiind unul dintre cei mai urmăriți actori din Turcia, Kerem Bürsin are peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram. La rândul ei, protagonista din “Dragostea plutește în aer” se mândrește cu mai mult de 27 de milioane de internauți care o îndrăgesc.

Cu un succes incredibil la activ, atât Kerem Bürsin cât și Hande Erçel continuă să fie iubiți de fani și apreciați pentru munca pe care o depun constant.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x