Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, îngrijorat pentru viitor. De ce nu vrea actorul să aducă copii pe lume, deși se iubește cu Hande Erçel

Publicat pe 30.12.2021 la 13:21 Actualizat pe 30.12.2021 la 15:14

Cu toate că actorul Kerem Bürsin își dorește să devină tată, este îngrijorat pentru viitorul copiilor din toată lumea și nu este sigur că această decizie va fi cea corectă. Actorul din “Dragostea plutește în aer” se iubește în viața reală cu colega lui de platou, Hande Erçel.

Hande Erçel poartă părul desprins și stă cu spatele la Kerem Bursin

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, îngrijorat pentru viitor

Happy Channel

Kerem Bürsin, celebrul actor din “Dragostea plutește în aer”, se iubește chiar cu colega lui de platou, Hande Erçel. Deși relația celor din nu a fost niciodată pusă la îndoială, în cel mai recent interviu bărbatul a declarat că este speriat de viitorul copiilor din întreaga lume.

Din această cauză, deși își dorește o familie mare cu mulți copii care să-i zburde prin casă și să-i însenineze ziua, iată că actorul pune la îndoială decizia de a fi tată. Serialul “Dragostea plutește în aer” va putea fi urmărit din 6 ianuarie, doar la Happy Channel.

Kerem Bürsin își dorește să devină tată, însă este îngrijorat pentru viitorul copiilor din toată lumea

Kerem Bürsin a reușit să ajungă faimos în întreaga lume datorită rolului din “Dragostea plutește în aer”, astfel că fanii vor să-l cunoască din ce în ce mai bine pe celebrul actor. Este într-o relație cu Hande Erçel, actrița care i-a fost și colegă de platou pe tot parcursul filmărilor, și spune că își dorește copii în viitor, însă este îngrijorat cu privire la creșterea lor.

“Vreau să fiu tată, dar simt că îmbătrânesc. Mereu am crezut că o să fiu un tată tânăr. Vreau asta, dar este o mare responsabilitate. Să aduci o nouă viață într-o lume ca asta mă sperie. Nu știu dacă pot face asta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suntem făcuți să consumăm orice. La sfârșitul zilei, se poate întâmpla orice. Dacă sunt norocos să se întâmple asta, e minunat, dacă nu, e ok.”, a declarat actoru. Kerem Bürsin s-a gândit întotdeauna că va avea o familie mare cu doi sau trei copii.

“Unul dintre cele mai mari vise ale mele e să am copii pe picioare, pe cap, pe brațe, dar am îndoieli în umanitate, din păcate.”, a mai spus.

În ceea ce o privește pe iubita lui, Kerem Bürsin spune că această este pasionată de cinematografie și întotdeauna se uită împreună la filme și discută pe baza lor.

Kerem Bürsin și Hande Erçel, iubire dincolo de platourile de filmare

“Hande este foarte pasionată de filme. De cele mai multe ori derulăm și comentăm scenele care ne-au impresionat cel mai mult. De asemenea, încercăm pe cât putem să nu amestecăm relația noastră cu munca.”, a declarat vedeta, conform seriesturkish.com.

Kerem Bürsin spune că trăiește în prezent și își prezintă relația actuală: „Nimeni nu ar trebui să aibă restricții într-o relație și nu ar trebui să schimbe persoana cu care este alături. Pentru că apoi se întâmplă ceva, nu-ți mai place persoana pe care ai schimbat-o și te gândești cât de mult ți-a plăcut înainte.

Îmi place să mă distrez cu persoana cu care sunt și să râdem împreună. Dacă ai început o relație cu cineva este bine să fii natural, complet fără filtre, altfel nu cred că pornești pe un drum prea sănătos.”

Cât despre Hande Erçel, actrița nu s-a lăsat mai prejos după succes pe care l-a avut alături de iubitul ei în “Dragostea plutește în aer” și a continuat să fie imaginea unor branduri de lux în țara sa natală.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, îngrijorat pentru viitor. De ce nu vrea actorul să aducă copii pe lume, deși se iubește cu Hande Erçel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x