Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, într-un proiect televizat inedit. Despre ce este vorba

Publicat pe 24.02.2022 la 14:50 Actualizat pe 24.02.2022 la 15:28

Kerem Bürsin, protagonistul serialului turcesc “Dragostea plutește în aer”, într-un nou proiect televizat inedit. Despre ce este vorba și ce rol interpretează.

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" poartă un tricou de culoare închisă

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin din “Dragoste plutește în aer” apare într-un proiect televizat inedit, astfel că fanii îl pot vedea pe îndrăgitul actor într-o nouă ipostază inedită. Dacă în celebrul serial turcesc, actorul l-a interpretat pe afaceristul “Serkan Bolat”, iată că acum vedeta vine cu surprize de proporții.

Kerem Bürsin se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia și a reușit într-un timp foarte scurt să cucerească inimile a milioane de fani din întreaga lume.

Kerem Bürsin din “Dragoste plutește în aer”, într-un proiect televizat inedit

Kerem Bürsin a intrat în atenția publicului telespectator după ce ai interpretat rolul lui “Serkan Bolat” în serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”. După ce și-a anunțat fanii că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât colega sa de platou, Hande Erçel, zvonurile despărțirii au zguduit rapid paginile de socializare.

În ciuda faptului că niciunul nu a confirmat separarea, atât Kerem Bürsin cât și Hande Erçel și-au șters fotografiile în care apăreau împreună și au lăsat ca amintire doar imaginile din cadrul campaniilor publicitare. Ulterior, protagonistul serialului turcesc “Dragostea plutește în aer” le-a demonstrat fanilor că viața merge înainte și a postat un videoclip în care apare în sala de forță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, actorul apare t într-un proiect televizat inedit alături de Leyla Lydia Tuğutlu, intitulat “ Bu Şehir Arkandan Gelecek”. Proiectul a fost scris de Ece Yörenç și oferit pe micile ecrane spre încântarea publicului.

Serialul spune povestea lui “Ali Smith” care încearcă din răsputeri să treacă peste pierderea mamei sale și să ducă o viață liniștită în ciuda greutăților. Producția are doar 20 de episoade, însă prestația lui Kerem Bürsin a reușit deja să încânte un număr considerabil de fani din toată lumea.

Kerem Bürsin în rolul lui “Serkan Bolat” în “Dragostea plutește în aer”

Producţia turcească îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Kerem Bürsin a mărturisit că va putea fi urmărit într-o nouă producție, de data aceasta un film inedit, așa cum nu a mai fost văzut până acum. “Eflatun” este producția în care actorul va juca alături de vedeta İrem Helvacıoğlu. Fanii au fost încântați să afle de acest nou proiect. Filmările vor începe chiar în luna februarie a lui 2022 și se vor sfârși în luna septembrie a aceluiași an, urmând ca ulterior să fie anunțată la data la care va putea fi difuzat. Intriga filmului este totuși necunoscută, iar Kerem Bürsin a rămas discret pe tot parcursul interviului oferit.

Kerem Bürsin apare într-un proiect televizat inediat și își uimește din nou fanii de pretutindeni.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, într-un proiect televizat inedit. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x