Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul

Publicat pe 22.05.2022 la 20:00 Actualizat pe 22.05.2022 la 19:16

Kerem Bursin si-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Cum a apărut actorul în mediul online și ce au declarat fanii.

Kerem Bürsin zâmbește, poartă un tricou negru și se află la masă

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

După succesul pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia. Fanii sunt nerăbdători să-l vadă acum în cât mai multe producții. Vedeta este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe.

Într-un interviu recent, Kerem Bürsin a dezvăluit care sunt planurile sale profesionale de viitor și unde îl pot vedea fanii de acum înainte. Ce spune actorul.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor

După terminarea filmărilor pentru celebrul serial turcesc “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a primit nenumărate propuneri a juca din nou alături de partenera sa, Hande Erçel. Cu toate acestea, cei doi au pornit pe drumuri profesionale diferite, iar dragostea dintre ei s-a risipit mai repede decât ar fi crezut fanii.

Kerem Bürsin a mărturisit că va putea fi urmărit într-o nouă producție, de data aceasta un film inedit, așa cum nu a mai fost văzut până acum. “Eflatun” este producția în care actorul va juca alături de vedeta İrem Helvacıoğlu. Fanii au fost încântați să afle de acest nou proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările vor începe chiar în luna februarie a lui 2022 și se vor sfârși în luna septembrie a aceluiaș an, urmând ca ulterior să fie anunțată la data la care va putea fi difuzat. Intriga filmului este totuși necunoscută, iar Kerem Bürsin a rămas discret pe tot parcursul interviului oferit.

“M-am identificat cu personajul, m-am regăsit în el. Mi-a plăcut scenariul, m-a impresionat. Este un subiect obișnuit, dar care te ține cu sufletul la gură. Am avut parte de aceeași experiență în viața reală. Mi-ar fi părut rău dacă altcineva ar fi jucat acest rol în locul meu. Îmi place că personajul meu este independent. Este o poveste pură și frumoasă.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Seriesturkish.com.

Kerem Bürsin, surpriză neașteptată din partea fanilor

Kerem Bürsin este iubit atât de fanii din țara natală, cât și de cei din Mexic. După ce aceștia i-au urmărit performanțele actoricești în serialul “Dragostea plutește în aer”, au decis să-i facă o surpriză. În mediul online s-a lansat o petiție pentru salvarea unui copil nevoiaș.

Se pare că ajutorul poate fi oferit doar dacă se strânge un anumit număr de fani pe Twitter, acolo unde Kerem Bürsin obișnuiește să fie activ. De asemenea, chiar de ziua vedetei, fanii din Mexic au defilat în capitală cu bannere pe care erau afișate mai multe mesaje emoționante.

În ciuda faptului că s-au despărțit, Kerem Bürsin și Hande Erçel continuă să primească propuneri pentru a juca împreună în producții importante.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Dragostea plutește în aer” îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici.

În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici ieșite din comun.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x