Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență

Publicat pe 03.10.2022 la 19:46 Actualizat pe 04.10.2022 la 10:31

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență.

Kerem Bürsin poartă o bluză cu mânecă lungă, chelari de soare în dreptul pieptului și o pălărie

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. După ce și-a demonstrat talentul în rolul de protagonist, a reușit să-și construiască o întreagă armată de fani, atât în mediul online cât și în offline. Deși o bună perioadă de timp a lipsit din atenția internauților, acum s-a întors cu o fotografie surpriză.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online

Faima actorului de origine turcă a reușit să crească exponențial după participarea sa ca și protagonist în cadrul serialului “Dragostea plutește în aer”. De-a lungul timpului, Kerem Bürsin a trăit alături de multe alte naționalități și a deprins multe practici care ulterior l-au ajutat în carieră. Alături de faimoasa Hande Ercel a format un cuplu de vis, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armata de fani pe care și-a construit-o în America Latină a crescut, iar Spania l-a primit pe actor cu brațele deschise atunci când acesta a venit să-l viziteze pe celebrul Antonio Banderas în țara sa de origine. Cei doi i-au uimit pe internauți cu apropierea lor și au demonstrat altfel că două culturi diferite pot exista împreună.

Cei peste 10 milioane de fani de pe contul personal de Instagram îi urmăresc întotdeauna activitatea și întotdeauna așteaptă vești de la actorul lor preferat. Cea mai recentă ipostază însă, i-a uimit pe toți. Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a apărut în ultima imagine plin de sânge, cu ochelari de soare pe ochi.

“O poveste extraordinară”, a scris Kerem Bürsin în dreptul descrierii fotografiei. Peste 13 mii de aprecieri a primit acesta în urma postării sale. Cea care i-a lăsat primul comentariu a fost chiar sora sa, Melis Bursin. Aceasta s-a arătat entuziasmată de următorul proiect profesional al fratelui său.

“Abia aștept”, a scris aceasta. Printre celelalte comentarii, fanii s-au arătat de-a dreptul încântați. Deși acesta a lipsit o perioadă bună de pe internet, internauții i-au rămas în continuare loiali.

Proiectul lui Kerem Bürsin, mult așteptat de fani

La scurt timp după postarea făcută pe internet, Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” a devenit unul dintre cei mai căutați actori pe internet. Cei mai mulți dintre fani au investigat imediat ce înseamnă “Lemi”, cuvântul pe care vedeta l-a scris. Printre cele mai multe întâlniri de ordin profesional, protagonistul celui mai îndrăgit serial din Turcia s-a arătat interesat de întâlnirile pe care le-a avut în Spania.

În prezent, Kerem Bursin studiază limba spaniolă pentru a lua parte în câteva proiecte din țara lui Antonio Banderas. S-a născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul, însă de-a lungul timpului a călătorit împreună cu familia în țări pe care puțini reușesc să le viziteze într-o viață. Cunoscut pentru rolul său de protagonist din serialul “Dragostea plutește în aer”, personajul “Serkan” a reușit fără doar și poate să îi aducă notorietatea mult dorită. Și-a început activitatea profesională în anul 2016 și de atunci continuă să-i surprindă pe fani. Promisiunile legate de activitatea în Spania au fost deja lansate.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x