Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Cum au apărut cei doi în mediul online

Publicat pe 18.07.2022 la 15:41 Actualizat pe 18.07.2022 la 16:27

Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Cum au apărut cei doi în mediul online și cum au reacționat fanii.

Kerem Bürsin poartă o bluză deschisă la culoare, are ochelari de soare pe care îi ține agățați de tricou și o bască pe cap

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Profimedia Images

După succesul pe care l-a avut ca și protagonist în serialul “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a început să cucerească publicul de pretutindeni cu talentul și charisma și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori în țările din America Latină. Dragostea pe care i-o arată fanii din Spania nu se compară cu nimic altceva în cariera prezentă a vedetei.

Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania

Numărul fanilor săi a început să crească odată cu rolul său din celebrul serial “Dragostea plutește în aer”. Producția l-a adus pe micile ecrane alături de frumoasa sa parteneră Hande Erçel. Cei doi au devenit mult mai apropiați și pe plan personal, însă după o vreme relația lor s-a finalizat și amândoi au continuat cu proiecte diferite în viața profesională. Viața lui Kerem Bürsin s-a schimbat complet odată ce actorul a decis să călătorească în Spania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta i-a întâlnit pe Antonio Banderas și soția lui, dar și Alvaro Morte din La casa de Papel. Prima sa sosire în Spania a fost transmisă atât în presă, cât și la televizor, iar fanii din acele părți au ținut să-i aducă de fiecare dată un plus de valoare. Cea de-a doua invitație a fost datorită faimosului “Zorro”. Pentru a treia oară, vedeta din “Dragostea plutește în aer” l-a întâlnit pe Alvaro Morte. Cu aceste călătorii, Kerem Bürsin și-a asigurat locul pe scena filmelor realizate în Spania.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o fustă transparentă și un top alb care îi lasă la vedere abdomenul. Cum arată vedeta din "Moștenirea"

Recent, acesta a filmat pentru participarea în cadrul unui videoclip alături de una dintre cele mai bune femei de comedie din Spania, Paz Padilla. Aceasta a postat un videoclip în mediul online în care apare alături de actor și se vede cu ochiul liber că cei doi sunt puși pe șotii. Postarea a ajuns virală și toată lumea se întreabă acum despre ce este vorba între cele două personalități atât de cunoscute.

Kerem Bürsin se dedică proiectelor profesionale după despărțirea de Hande Erçel

Kerem Bürsin apare alături de Paz Padilla într-un videoclip ce a ajuns viral pe internet. Acesta este realizat în colaborare cu un brand cunoscut și prezintă călătoriile actriței prin diferite orașe alături de fiica sa. Ultimul videoclip este realizat în orașul Vigo. Acolo, Paz Padilla vorbește cu un bărbat ( Kerem Bürsin) pe care îl întreabă de unde este. Actorul din “Dragostea plutește în aer” vorbește cu zâmbetul până la urechi și îi răspunde noii sale colege de platou.

Citește și: 7 momente în care Hande Erçel și Kerem Bürsin și-au surprins fanii în ipostaze romantice. Cu ce amintiri au rămas cei care îi îndrăgesc

Videoclipul ce a ajuns viral pe internet a fost foarte bine primit de către fani, aceștia lăsând în mediul online tot mai multe comentarii și aprecieri. La momentul actual, actorul din “Dragostea plutește în aer” învață limba spaniolă pentru a putea face parte din serialele și filmele ce se pregătesc în perioada următoare.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Isteria a fost provocată chiar de către Paz Padilla, asta după ce a împărtășit cu fanii săi de pe pagina personală de Instagram un videoclip în care apare alături de Kerem Bürsin. Actorul are peste 10 milioane de fani în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Cum au apărut cei doi în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x