Kerem Bürsin revine într-un nou proiect profesional. Filmul în care joacă rolul de protagonist a fost amânat timp de 4 ani după pandemie

Publicat pe 09.04.2024 la 11:04 Actualizat pe 09.04.2024 la 12:32

Kerem Bürsin își continuă proiectele profesionale în ciuda dificultăților întâmpinate pe parcurs. Filmul în care apare ca protagonist i-a fost amânat timp de 4 ani după pandemie.

actor zâmbește

Kerem Bürsin în cadrul Malaga Film Festival. 9 martie 2024

Profimedia Images

Kerem Bürsin a jucat rolul principal în serialul Dragostea plutește în aer – Love is in the air și a interpretat fiecare scenă într-un mod magistral. Nu s-a oprit din proiectele profesionale și s-a dedicate vieții de artist la cel mai înalt nivel.

Kerem Bürsin revine într-un nou proiect profesional

Mult așteptata producție Blue Cave a ajuns pe una dintre platformele de streaming. Filmul îl aduce pe Kerem Bürsin în rol principal și se așteaptă a fi o călătorie plină de iubire și descoperire de sine. În 2024, Blue Cave vine din Istanbul către toți fanii care îl așteaptă pe Kerem Bürsin încă o dată în rol principal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul, alături de Osman Kaya, a scris scenariul pentru această dramă. Prezentat inițial ca un scurtmetraj, Blue Cave se învârte în jurul poveștii de dragoste dintre veteranul naval Cem ( Kerem Bürsin) și soția sa Alara care este pe moarte. Devrim Özkan joacă cel de-al doilea rol principal. Acesta îi promite că-i va arăta o iubirea inedită într-o zi, după multe momente dificile în relația lor.

Adevărata dragoste îndură testul timpului și călătoria lui Cem către Blue Cave dezvăluie adevăruri neașteptate despre relația cu Alara. Proiectul a fost mult așteptat de către fani, asta pentru că a avut o amânare de 4 ani după ce pandemia de COVID-19 a luat sfârșit.

La început, actorul a fost supus unui test care a ieșit pozitiv, iar filmările au fost amânate. Kerem Bürsin joacă rolul unui miliar în cea mai nouă producție turcească. Pentru a doua oară, protagonistul din Dragostea pluteșe în aer a fost infectat cu COVID-19.

În ceea ce privește viața personală a actorului, acesta format un cuplu cu faimoasa Hande Erçel, colega de platou din Dragostea plutește în aer. Serialul a avut premiera în Turcia între 2020 și 2021. Perechea romantică pe atunci a fost nevoită să se izoleze după ce amândoi au fost testați pozitiv. În martie 2022, cei doi și-au anunțat despărțirea.

Detalii despre cel mai nou proiect al lui Kerem Bürsin

Actorul și partener al scenaristei este extrem de încântat să-și prezinte noul proiect profesional. Are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate pe platourile de filmare, dar și în colaborare cu diferite branduri importante din Turcia.

Până în prezent, acesta nu a oferit niciun alt detaliu despre viața sa personală. Ba mai mult, nu a menționat că ar forma un alt cuplu cu o altă vedetă din țara natală. Născută pe 4 iunie 1978 în Istanbul, și-a spus de nenumărate ori povestea de viață care este una extrem de interesată.

Proiectul Dragostea plutește în aer a venit ca o surpriză atât pentru membrii producției cât și pentru fani care îl așteptau încă o dată pe actor pe micile ecrane. Printre proiectele în care s-a implicat se numără Ya Cok Seversen, Waiting for the sun, Matter of respect, heart of the cty, Muhteșem Iklli. Sora sa, Melis Bursin, are o relație extrem de frumoasă cu actorul celebru.

În articolul

Kerem Bürsin revine într-un nou proiect profesional. Filmul în care joacă rolul de protagonist a fost amânat timp de 4 ani după pandemie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x