Kerem Bürsin se află pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia. Despre ce este vorba

Publicat pe 09.10.2022 la 21:22 Actualizat pe 09.10.2022 la 19:44

Kerem Bürsin se află pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia. Vedeta din "Dragostea plutește în aer" își demonstrează încă o valoarea. Despre ce este vorba.

Kerem Bürsin poartă un costum închis la culoare, își ține mâinile împreunate ca pentru rugăciune și zâmbește în cadrul unui eveniment important

Kerem Bürsin se află pe covorul roșu în cadrul Malaga Film Festival. 18 martie 2021

Getty Images

Kerem Bürsin se află printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, iar topurile în care se află spun mereu același lucru. A reușit să cucerească inimile tuturor odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer” și de atunci munca sa a putut fi văzută atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Kerem Bürsin se află pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia

Popularitatea lui Kerem Bürsin continuă să crească și fanii vor să vadă din ce în ce mai multe roluri în care actorul își poate demonstra măestria. Serialul “Dragostea plutește în aer” a fost difuzat în peste 80 de țări, acolo unde rolul său a reușit încă o dată să impresioneze audiența. De altfel, protagonistul celebrei producții a primit un premiu important sosit tocmai din Anglia. Conform sondajelor făcute de Nuba Magazine, actorul are o întreagă armată de fani atât în Spania, cât și în America Latină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a reușit să ajungă pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia și astfel dovedește încă o dată că tot ceea ce a întreprins până la momentul actual a fost prin forțe proprii. Potrivit Seriesturkish.com, chiar protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a dezvăluit că este pregătit să demonstreze faptul că Turcia are actori buni din toate punctele de vedere. Conform voturilor publicului, Kerem Bürsin a câștigat locul întâi.

Kerem Bürsin își continuă incursiunea în carieră

La momentul actual, acesta se pregătește pentru un nou rol în cariera sa, de data aceasta în Spania. Pentru acest lucru se pregătește intens, atât pentru învățarea limbii spaniole, cât și pentru felul în care actorii de acolo se integrează pe platourile de filmare. De asemenea, actorul însuși a menționat faptul că se va stabili în țara lui Antonio Banderas cât de curând. Așa cum Can Yaman a ținut să viziteze Italia și să-și stabilească reședința acolo pentru continuarea planurilor profesionale, așa va funcționa și traiectoria lui Kerem Bürsin.

În timpul vizitelor sale în Spania, Kerem Bürsin s-a întâlnit cu celebrul actor american Matt McGorry. Acesta a ținut să posteze în mediul online o fotografie în care apare alături de prietenul său. Se pare că vedetele se cunosc de mai bine de 17 ani. Deși nu mai formează deja un cuplu cu Hande Erçel, ecoul relației lor continuă să aibă un impact puternic asupra celor care i-au urmărit în cadrul serialului “Dragostea plutește în aer”.

Citește și: Sıla Türkoğlu a răspuns întrebărilor adresate de fani. Cum i-a schimbat viața serialul “Moștenirea”

Niciunul dintre cei doi nu se află într-o relație la momentul actual, însă dorința de a se reîntoarce pe platourile de filmare îi macină pe amândoi. Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Kerem Bürsin are peste 100 de fotografii și filmulețe urcate de-a lungul timpului în mediul online. Recent, artistul a lipsit de pe rețelele sociale din cauza proiectelor profesionale. Deși este un actor renumit, nu uită de momentele simple, dar de efecte alături de familia sa. Astfel, Kerem Bürsin a postat acum ceva vreme o imagine în care apare alături de mama sa.

În articolul

Kerem Bürsin se află pe primul loc în topul celor mai frumoși actori din Turcia. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x