Lucruri mai puțin cunoscute despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”. Cum este actrița în viața reală

Publicat pe 06.04.2022 la 22:00 Actualizat pe 06.04.2022 la 09:02

Gizem Arıkan este recunoscută pentru rolul său din serialul “Păsări rănite”, însă puține lume știe aceste detalii despre ea. Cum este actrița în viața reală.

Gizem Arıkan are părul ondulat, lung și îl poartă desprins. Actrița poartă o bluză cu mânecă lungă și o vestă neagră

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Frumoasa actriță Gizem Arıkan o interpretează pe „Meryem Çelik” în serialul “Păsări rănite”. O tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, “Durmuș”, interpretat de Hasan Ballıktaş, ajunge la închisoare și ea rămâne singură, fără niciun ajutor.

Puțină lume cunoaște însă detalii din viața actriței, atunci când Gizem Arıkan nu se află pe platourile de filmare. Cum este vedeta în viața reală.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Serialul turcesc “Păsări rănite” a reușit să captiveze telespectatorii din întreaga lume și poate fi urmărit pe Happy Channel de luni până vineri de la 18.00. Povestea de viață a tinerei Meryem nu a fost ușor de înțeles, însă pe parcursul producției, toată lumea a fost cu sufletul la gură pentru a vedea prin ce întâmplări mai trebuie să treacă aceasta pentru a-și construi un drum lin în viață.

Actrița Gizem Arıkan s-a născut pe 10 februarie 1994 în Istanbul. Și-a început cariera artistică în 2016 cu un rol în filmul “5 States of love”. Ulterior a jucat în “Organic Love”, “A Crazy wind”, ca mai apoi să primească rolul de protagonistă în serialul “Păsări rănite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atunci când era micuță, vedeta visa ca într-o zi să poată cânta pe marile scene ale lumii, însă cu timpul și-a dat seama că actoria este meseria care i se potrivește. Conform Newsfounded.com, Gizem Arıkan se consideră o actriță căreia îi plac provocările. Rolul din serialul “Păsări rănite” a găsit-o într-un moment important al vieții, asta pentru că vedeta s-a regăsit în totalitate în personajul său.

Relația pe care o are în cadrul filmărilor cu micuțul “Omer” îi aduce întotdeauna aminte de cea pe care a trăit-o în realitate alături de fratele său. Datorită rolului din serial, Gizem Arıkan a devenit în scurt timp un star international și a reușit să ajungă iubită de fanii din întreaga lume.

Dovada stă pe conturile de socializare, acolo unde actrița este apreciată de peste 200 de mii de internauți.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, așa cum puțină lume o cunoaște

Printre hobby-urile pe care Gizem Arıkan le practică în timpul liber se numără și plimbările în natură, acolo unde actrița reușește să se deconecteze atunci când simte nevoia de o pauză. De asemenea, aceasta este o mare iubitoare de animale.

Deși în serialul “Păsări rănite” joacă rolul unei tinere simple, fără prea multe posibilități financiare, în viața reală Gizem Arıkan este adepta outfit-urilor îndrăznește care să-i pună în valoare creativitatea, dar și silueta de invidiat. Cât despre alegerea coafurilor, acestea nu sunt niciodată la fel. Cu părul drept, prins în codițe sau lăsate pe spate, așa se arată publicului frumoasa Gizem Arıkan.

Drama “Păsări rănite” îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri de până acum. Serialul se învârte în jurul micuțului “Omer” care a rămas orfan, însă prin întâmplări miraculoase ajunge din nou în casa tatălui său adevărat. “Meryem” încearcă să-i fie întotdeauna aproape și să se comporte ca o soră adevărată, în ciuda faptului că nu au nicio legătură de sânge.

În articolul

Lucruri mai puțin cunoscute despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”. Cum este actrița în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x