Lucruri neștiute până acum despre Halil Ibrahim Ceyhan. Actorul din “Moștenirea” și-a spus povestea într-o emisiune televizată

Publicat pe 11.06.2023 la 22:00 Actualizat pe 11.06.2023 la 12:17

Halil Ibrahim Ceyhan se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Fanele de pretutindeni au aflat deja multe detalii din viața bărbatului, însă câteva informații au rămas într-un con de umbră. Într-o emisiune televizată, acesta a făcut câteva dezvăluiri inedite.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare

Halil Ibrahim Ceyhan și-a spus povestea într-o emisiune televizată

Happy Channel

Într-un interviu recent, Halil Ibrahim Ceyhan a dezvăluit lucruri pe care până acum nu le-a mai spus nimănui. Astfel, fanii l-au putut vedea pe actor într-o nouă ipostază și au început să îl îndrăgească și mai mult.

Este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia și reușește cu fiecare apariție televizată să frângă inimile fanelor din lumea întreagă.

Deși are conturi de socializare, Halil Ibrahim Ceyhan postează prea puține fotografii și filmulețe, astfel că cei care îi apreciază munca așteaptă fiecare ocazie de a-l vedea pe bărbat în ipostaze diferite față de cele cu care au fost obișnuiți.

Lucruri neștiute până acum despre Halil Ibrahim Ceyhan

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre actorii care nu dezvăluie foarte multe lucruri din viața personală, însă cu toate acestea fanii îl iubesc necondiționat. Se știe deja că bărbatul este compozitor și actor, însă meseria de cântăreț a lăsat-o pe planul doi de când a descoperit o lume nouă pe platourile de filmare.

Iubește copiii, deși nu are o relație de iubire la momentul actual, și îi place să-și petreacă timpul alături de familie. Halil Ibrahim Ceyhan este un bărbat căruia nu îi plac lucrurile monotone, așa că ori de câte ori are ocazia, caută noi moduri de a se dezvolta pe plan personal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vine dintr-o familie mare, este singurul bărbat între cele cinci surori și petrece timp cu acestea atunci când nu se află la filmări. Două dintre surori sunt mai tinere decât celebrul actor, acesta fiind cel de-al patrulea născut. A venit pe lume în data de 13 decembrie 1982 în Sivas și spune că în copilărie a trebuit să se mute împreună cu familia în Istanbul, asta deoarece tatăl lui își găsise un alt loc de muncă.

Deși a locuit foarte puțin în Sivas, actorul este mândru că a putut fi parte dintr-o comunitate mică, acolo unde toată lumea cunoștea detalii despre ceilalți.

Copilăria și viața lui Halil Ibrahim Ceyhan

Halil Ibrahim Ceyhan este nepotul unui măcelar, iar talentul său în bucătărie pare că se trage din familie. Acesta spune că atunci când își vizitează familia, cu toții stau în bucătărie și pregătesc preparate tradiționale. Își ajută atât mama, cât și surorile atunci când este nevoie.

Tatăl actorului a lucrat într-o fabrică și spune că de mic a fost crescut cu informații corecte din partea acestuia. Niciodată nu a fost mințit de către părinți și a avut oameni în jurul său care l-au susținut necondiționat pe toate planurile.

Halil Ibrahim Ceyhan spune că se trage dintr-o familie de intelectuali, cărora le-a plăcut cartea și astfel întotdeauna a fost curios să afle mai multe despre lumea înconjurătoare și despre idei mărețe ale oamenilor cunoscuți. Actorul spune că părinții l-au îndrumat întotdeauna, dar alegerile au rămas la el.

Actorul din “Moștenirea” recunoaște că mama lui nu muncește, mereu a fost casnică, cea care a avut grijă ca totul să fie perfect atunci când copiii se întoarceau de la școală. Aceasta a locuit în Germania în tinerețe, însă după căsătorie a rămas casnică.

Halil Ibrahim Ceyhan mărturisește că și surorile sale sunt pasionate de muzică, însă tot ceea ce au compus vreodată își așteaptă rândul într-un viitor apropiat. Bărbatul a compus în continuare cântece pe care vrea să le prezinte fanilor, însă va aștepta momentul potrivit.

Deși i-a plăcut ideea de a se muta într-o metropolă atunci când era mic, Halil Ibrahim Ceyhan spune că s-a obișnuit cu greu mediului de oraș. Cultura orașului față de cea din Sivas, acolo unde s-a născut, era foarte diferită la acea vreme.

Halil Ibrahim Ceyhan a studiat la o școală privată, acolo unde în clase erau doar 15 elevi. De mic a fost obișnuit cu camerele de luat vederi, dat fiind faptul că împreună cu colegii săi a participat în cadrul mai multor emisiuni.

În articolul

Lucruri neștiute până acum despre Halil Ibrahim Ceyhan. Actorul din “Moștenirea” și-a spus povestea într-o emisiune televizată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x