Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 12.07.2023 la 12:00 Actualizat pe 12.07.2023 la 08:50

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” se află în prezent în topul preferințelor fanilor. Află detalii despre îndrăgitul actor și vezi ce nu știai despre acesta.

Mert Ramazan Demir poartă un tricou gri

Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Mert Ramazan Demir a reușit să ajungă în centrul atenției datorită rolului pe care îl are în serialul turcesc “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Actorul se numără printre îndrăgiții publicului, iar fanii se bucură de prezența sa atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, însă a postat până acum doar 58 de fotografii și filmulețe. Îl vedem de fiecare dată într-o nouă ipostază, atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Ne încântă să-l vedem într-o zi normală, departe de luminile reflectoarelor, dar și în proiecte inedite ce ajung încă de la început să fie adevărate capodopere. Nu doar că este un artist desăvârșit, dar este și un bărbat atrăgător, asta dacă ne luăm după miile de comentarii pe care le primește din partea fanelor din toată lumea. Am ales să vorbim astăzi despre lucrurile pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir, protagonistul serialului difuzat de Happy Channel, de astăzi, 15 februarie, în fiecare miercuri de la ora 20:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că realizează o figură frumoasă ca și actor, acesta și-a dorit în copilărie să devină jucător de fotbal sau baschet, sporturi pe care le-a practicat la nivel profesionist. A luat decizia de a păși în lumea celebrităților pe neașteptate, atunci când a început să citească piesa “Hamlet”. A primit educația în cadrul Academy of Communications dar și la Michelle Danner Actors Studio, acolo unde a întâlnit faimoși regizori și producători.

Citește și: Actori turci care se întrec pentru cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir și Halil İbrahim Ceyhan se numără printre favoriți

A lucrat pentru seriale și filme difuzate în cadrul platformelor Blu TV și Netflix, iar în prezent împarte totul cu Burak Deniz, chiar pe platourile de filmare. Cu toate că proiectul UFO nu a reușit să impresioneze în adevăratul sens al cuvântului, prestația lui Mert Ramazan Demir a fost într-adevăr apreciată. Astfel, producătorul Timur Savci i-a oferit rolul principal în seria “Șahmeran” alături de Serenay Sarikaya.

Detalii despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Chiar dacă acum serialele în care joacă sunt urmărite pretutindeni, la început “Teacher” nu a avut deloc succes și serialul a fost anulat înainte de a începe. Acolo a întâlnit-o pe Afra Saracoglu, cea cu care joacă în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Producătorul Onur Guvenatam a fost cel care i-a adus împreună. Pentru filmările în cadrul “Șahmaran”, acesta a fost nevoit să filmeze în Adana.

Citește și: Burak Deniz și Mert Ramazan Demir se află printre cele mai populare nume din Turcia. Actorii își doresc un nou an plin de succese pe plan profesional

“Nu am mai fost în Adana până acum. Am experimentat multe întâmplări mistice în propria mea viață până acum.”, a declarat Mert Ramazan Demir, potrivit seriesturkish.com. Proiectul a început să se desfășoare în 2021, iar actorul susține că a petrecut mai multe momente interesante de-a lungul lunilor care au trecut.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

“Am experimentat multe lucruri pe care pare că le-am mai făcut în trecut. E ca și cum am mai fost aici. Chiar mi-am făcut și un tatuaj, chiar dacă nu-mi plac deloc.”, a continuat acesta. Decizia de a-și face un tatuaj a venit ca un proces nou în viața sa.

“După aceea, am venit în Adana timp de două veri la rând. Câte joburi pot fi aici pentru un actor? Sunt în Adana de trei veri. Am petrecut 2020, 2021 și 2022 în Adana.”, a concluzionat Mert Ramazan Demir.

În articolul

Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x