Mahassine Merabet apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta din Capcana iubirii – Esaret a oferit un interviu recent

Publicat pe 03.04.2024 la 10:27 Actualizat pe 03.04.2024 la 12:09

Mahassine Merabet își surprinde fanii într-o nouă apariție pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a devenit îndrăgită în toată lumea.

actriță poartă părul lung, desprins și rochie verde, stă pe scaun

Mahassine Merabet își surprinde fanii cu o apariție inedită pe coperta unei reviste celebre în țara natală

Happy Channel

Mahassine Merabet este una dintre vedetele care în prezent se bucură de succes enorm în Turcia, dar și în lume. Joacă rolul principal în serialul Capcana iubirii – Esaret și este primul său proiect profesional în acest sens. Până de curând a lucrat ca jurnalistă și a ținut să-și continuie studiile. Născută în Maroc, a decis să-și construiască o carieră în țara de origine a lui Can Yaman.

Mahassine Merabet apare pe coperta unei reviste din Turcia

Cu toate că se află la primul său serial și are rolul de protagonistă, reușește să ducă la bun sfârșit fiecare provocare. Are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe coperta unei publicații importante din Turcia.

Urmărește Capcana iubirii - Esaret, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta din Capcana iubirii – Esaret a vorbit despre naturalețe și momentele pe care le petrece pentru a-și găsi inspirația în ceea ce privește ținutele pe care le poartă în fiecare zi.

„În călătoria sa din Maroc spre Turcia, Mahassine Merabet vorbește despre aventura în actorie bazată pe naturalețe și originalitate. A reușit să atragă atenția cu importanța naturaleții în mocă, într-o sesiune foto. Aceasta a reușit să atragă atenția în Capcana iubrii”, s-a arătat ca și prezentat pe pagina de socializare a revistei. De-a lungul celor mai multe interviuri, aceasta a specificat că a învățat limba turcă din serialele pe care le urmărea în adolescență.

Citește și: Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare. Cum se înțeleg cei doi în afara contextului profesional

Nu a oferit niciun detaliu legat de viața sa personală și mai ales despre o posibilă relație de iubire. Ca în orice altă producție turcească fanii din mediul online sunt de părere că aceasta formează deja un cuplu cu Cenk Torun, cel care îi este și coleg de platou în serialul Capcana iubirii – Esaret. Fără nicio altă introducere, acesta o susține pe colega sa și de fiecare dată lasă comentarii emoționante în dreptul fotografiilor pe care le postează.

“Amândoi sunteți legende”, “Aș vrea ca ficțiunea să depășească realitate și să fiți un cuplu în viața reală”, “Lăsați-mă să notez asta: să urmăresc acest filmuleț, mi-a cauza tahicardie”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Detalii despre Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret

A studiat în cadrul Mohammed V University, departamentul de comunicare și a lucrat ca jurnalistă pentru o perioadă de timp. De asemenea, a decis să-și încerce talentul și a optat pentru un post de traducătoare în cadrul aceleiași universități.

Citește și: Mahassine Merabet a câștigat un premiu important petnru rolul său în serialul Capcana iubirii – Esaret. A participat în cadrul evenimentului Legend Awards din Turcia

Vorbește fluent arabă, turcă și engleză și reușește să aducă un rol de valoare pe micile ecrane în fața fanilor ei. Pentru prestația în Capcana iubirii – Esaret a câștigat deja premii valoroase. A urcat pe aceeași scenă alături de actorii din Moștenirea și s-a bucurat de aplauzele celor din public. Mărturisește că este o persoană căreia îi place să ajute și să se bucure de prezent. Și-a dorit să devină actriță încă de mică, cu toate că traiectoria sa profesională a ajuns să fie cu totul alta.

“Totul s-a întâmplat ca prin minune. Am studiat comuncare media, nu eram departe de sectorul meu.”, a spus vedeta.

În articolul

Mahassine Merabet apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta din Capcana iubirii – Esaret a oferit un interviu recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x