Maite Perroni și Andrés Tovar s-au logodit. Ce imagine a postat vedeta din “Rebelde” în mediul online

Publicat pe 13.09.2022 la 12:52 Actualizat pe 13.09.2022 la 13:31

Maite Perroni și Andrés Tovar s-au logodit. Cei doi au făcut publicul evenimentul în mediul online. Ce imagine a postat vedeta din "Rebelde" pe pagina personală de socializare.

Maite Perroni poartă o cămașă albastră și un sacou negru și o cravată roșie și are părul lung desprins, coafat pe spate

Maite Perroni în "Rebelde"

Happy Channel

Maite Perroni și Andrés Tovar formează un cuplu deja de la finalul anului 2021. După o lungă perioadă în care numele celor doi a ținut prima pagină a publicațiilor de scandal, acum a venit momentul ca îndrăgostiții să-și anunțe o nouă etapă a vieții.

Maite Perroni și Andrés Tovar s-au logodit și au postat imagini romantice în mediul online

De când au dezvăluit că formează un cuplu, Maite Perroni și Andrés Tovar au ținut să păstreze cele mai importante lucruri legate de relația lor în secret. De cele mai multe ori au lăsat publice doar informațiile pe care le-au droit a fi dezvăluite. Cu toate acestea, vestea că cei doi s-au logodit nu a rămas prea mult timp departe de ochii celor curioși. Vestea că actrița din “Rebelde” este însărcinată i-a luat prin surprindere pe fani, însă la momentul respectiv aceasta a dezmințit ceea ce s-a scris în presă. Același lucru a ținut să-l facă și Andrés Tovar care nu a dorit să lase nelămurită această problemă.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maite Perroni a specificat totuși că sarcina se află printre planurile sale de viitor și este gata să aducă pe lume primul copil. După zvonurile căsniciei, cei doi au dezvăluit faptul că s-au logodit și urmează să devină soț și soție. Pe paginile personale de Instagram, îndrăgostiții au făcut o postare comună în care își declară sentimentele și faptul că sunt pregătiți pentru această etapă a vieții.

Citește și: Ninel Conde, fără machiaj pe rețelele sociale. La 45 de ani, vedeta își dezvăluie secretele frumuseții

“Am spus DA”, se arată scris în mesaj. “Aici, aproape de Dumnezeu, de soare și de lună, vreau să te rog să te căsătorești cu mine”, continuă mesajul publicat cu inițialele lui Andrés Tovar. “Niciodată nu am simțit mai multă iubire, apropiere și fericire. Te iubesc, dragostea vieților mele”, a fost scris de către Maite Perroni. Imaginile ce însoțesc cuvintele scrise demonstrează că îndrăgostiții s-au arătat nespus de emoționați atunci când au decis că își doresc să devină soț și soție.

Maite Perroni și Andrés Tovar și-au oficializat relația

Apropiați și zâmbitori, Maite Perroni și Andrés Tovar au ținut să le arate tuturor fericirea care le stă la picioare în aces moment. De asemenea, nu a putut lipsi celebrul inel de logodnă pe care vedeta din “Rebelde” l-a arătat tuturor. Este vorba despre o piatră prețioasă cu diamant. Printre faimoșii ce au ținut să îi felicite pe îndrăgostiți s-au numărat Alejandro Speitzer, Angelique Boyer, Adrián Uribe, Zuria Vega, Chantal Andere, Daniela Magún și Gonzalo García Vivanco.

Potrivit Mx.hola.com au existat zvonuri care spuneau că Maite Perroni și Andrés Tovar s-au căsătorit recent într-o zonă exclusivistă din Mexic. S-a spus de asemenea că unul dintre invitați a fost chiar Christopher Uckermann, unul dintre foștii colegi ai vedetei din “Rebelde”. Cu toate acestea, a fost managera vedetei care a dezmințit tot ceea ce presa a scris în repetate rânduri.

Citește și: Estefania Villarreal din “Rebelde” a îmbrăcat un body de plasă și s-a lăsat fotografiată astfel. Fanii au observat imediat transformarea uluitoare

Andrés Tovar a dezmințit la rândul său fiecare zvon legat de căsătorie și a simțit nevoia să posteze o fotografie mai veche în care apare alături de partenera sa. Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Maite Perroni rămâne una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele.

În articolul

Maite Perroni și Andrés Tovar s-au logodit. Ce imagine a postat vedeta din “Rebelde” în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x