Maite Perroni spulberă zvonurile legate de sarcină. Actrița din “Rebelde” a spus adevărul

Publicat pe 27.07.2022 la 12:35 Actualizat pe 27.07.2022 la 13:09

Maite Perroni vorbește încă o dată despre o presupusă sarcină și spune care este situația actuală legată de relația cu Andrés Tovar. Despre ce este vorba.

Maite Perroni poartă uniforma specifică din "Rebelde"

Maite Perroni în rolul din "Rebelde"

Happy Channel

De când a confirmat relația cu Andrés Tovar, actrița din “Rebelde” a fost supusă mai multor supoziții, atât din partea fanilor cât și din cea a jurnaliștilor. Cu toate acestea, Maite Perroni a fost cea care a ieșit întotdeauna la lumină și a spus adevărul. De data aceasta, cei mai mulți cred că vedeta este însărcinată.

Maite Perroni din “Rebelde” spulberă zvonurile legate de sarcină

Dacă până acum zvonurile relației dintre Maite Perroni și Andrés Tovar au zguduit showbizul, iată că acum o altă veste vine să-i surprindă pe fani. Este vorba despre posibilitatea ca actrița din “Rebelde” să fie însărcinată. Cu toate acestea, au mai existat momente de genul iar vedeta a infirmat întotdeauna.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Pentru a răspunde speculațiilor, Maite Perroni a urcat pe pagina de Instagram o imagine în care apare alături de partenerul său. Cei doi sunt gata să desfacă o pungă plină cu dulciuri și se arată extrem de fericiți pentru viața pe care o duc în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“E doar pâine”, a scris Andrés Tovar, pe când Maite Perroni a completat cu “E pură fericire”. Vestea a pornit încă o dată după ce producătorii emisiunii “El Gordo y la Flaca” au ținut să publice un video în care artista apare coborând scările și având ce pare a fi o burtică de gravidă. De asemenea, din partea emisiunii “Fórmula Espectacular”, jurnalistul Gabriel Cuevas a oferit mai mult informații.

Citește și: Grettel Valdez din "Rebelde" și-a sărbătorit fiul, Santino. Tânărul a împlinit 14 ani și i-a avut alături pe oamenii dragi

“Am aflat din surse sigure că Maite Perroni are deja 3 luni de sarcină. Acum câteva zile am aflat că a existat o reuniune unde au participat prieteni buni de-ai lui Tovar și acolo cei doi au dezvăluit. Dacă este adevărat, ce bine pentru Maite Perroni și Andrés Tovar.”, a transmis jurnalistul, conform Infobae.com. Înainte ca aceste vești să ia amploare, vedeta din “Rebelde” a dezvăluit că la momentul actual nu se simte pregătită, dar pe viitor se va acomoda.

Maite Perroni din “Rebelde” își continuă relația de iubire cu Andrés Tovar

De-a lungul timpului, vedeta din “Rebelde” s-a arătat de fiecare dată la fel de sinceră și a vorbit deschis despre posibilitatea de a-și întemeia o familie.

„Pentru moment nu, nu sunt în acel moment în care să mă gândesc la acest lucru. Viața și timpul ne va spune când trebuie să fie.”, a declarat Maite Perroni, potrivit aceleiași surse. Într-un interviu acordat revistei “People”, vedeta a subliniat faptul că în acest moment se găsește mai mult decât fericită alături de partenerul său.

“Sunt mai fericită ca niciodată și apreciez fiecare secundă și mă simt mulțumită și norocoasă pentru că mi-am întâlnit iubirea vieții. Mă bucur de fiecare moment cu familia mea.”, a spus. Maite Perroni a ținut să-și apere întotdeauna relația cu Andrés Tovar și a vorbit cu sinceritate de fiecare dată când a avut ocazia.

Citește și: Cum arată Patricio Borghetti la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Actorul are un fiu cu faimoasa Grettel Valdez

“Eu nu obișnuiesc să împart cu toată lumea viața mea privată și în acest sens asta s-a întâmplat, pentru că eu nu arăt ce mi se întâmplă mie sau familiei. Pentru că nu am acționat au existat toate aceste rele intenții și toate aceste știri negative.”, a spus Maite Perroni pentru Despierta América.

În articolul

Maite Perroni spulberă zvonurile legate de sarcină. Actrița din “Rebelde” a spus adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x