Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier. Cum se antrenează actorul din "Moștenirea" pentru a rămâne în formă

Publicat pe 14.09.2022 la 18:00 Actualizat pe 13.09.2022 la 22:54

Melih Özkaya este cunoscut pentru rolul din serialul “Moștenirea”, însă puțini știu că bărbatul este sportiv de profesie. Recent, acesta a dezvăluit secretul unui abdomen de fier și le-a arătat tuturor cum se menține în formă.

Melih Özkaya poartă un tricou albastru închis și o cămașă albastru deschis

Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier

Happy Channel

Melih Özkaya este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Bărbatul joacă în serialul “Moștenirea” și reușește de fiecare dată să fie o prezență de neegalat pe micile ecrane.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Chiar dacă acum este un star internațional, actorul a jucat o bună perioadă de timp volei profesionist. Datorită fizicului de invidiat și calităților de necontestat, acesta a reușit să ajungă și în lumea filmului, acolo unde a făcut imediat o impresie bună.

Recent, Melih Özkaya a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le dezvăluie fanilor secretul unui abdomen de fier.

Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier

Cei 96 de mii de fani de pe contul personal de Instagram al lui Melih Özkaya, i-au putut vedea fizicul de invidiat al acestuia. Pe o plajă, doar cu ajutorul unei pietre, actorul a făcut câteva abdomene și le-a prezentat internauților ce mănâncă într-o dimineață normală pentru a avea un plus de energie.

Fanele de pretutindeni au rămas fără grai atunci când l-au văzut pe bărbat doar într-o pereche de pantaloni scurți, fără tricou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși obișnuiește să apară astfel pe internet, de fiecare dată reușește să aibă o altă prestanță atunci când își dezvăluie secretele. Melih Özkaya e un împătimit al sporturilor de orice fel, așa că acesta poate fi văzut iarna la ski, iar vara înotând sau făcând sporturi specifice.

Melih Özkaya a fost interesat de lumea sportului și abordarea unui stil de viață sănătos încă de când era un copil, astfel că totul a venit de la sine pentru carismaticul actor.

Cine este Melih Özkaya

A studiat la o facultate de sport, astfel că și-a definitivat hobby-urile începute în copilărie, iar cariera în volei a durat timp de 19 ani. În anul 2011, a decis că dorește să facă ceva mai mult cu viața lui, astfel că s-a apucat să studieze actoria și tot ce avea legătură cu lumea mondenă.

A participat la mai multe show-uri cu tematică sportivă, însă s-a retras curând din cauza mai multor accidentări. Chiar dacă și-a început cariera ca actor, Melih Özkaya nu uită că este un sportiv de profesie și în timpul liber reușește să își continue activitățile.

Melih Özkaya este și un iubitor de animale, astfel că postează destul de des fotografii în compania acestora. Reprezentantele sexului frumos nu pot decât să îl aprecieze și mai mult pentru atenția pe care o acordă fiecărui suflet neajutorat. Recent, bărbatul a postat două fotografii în mediul online în care apare alături de colegul lui, Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi se află pe platourile de filmare și par să se distreze copios.

Imaginea a strâns mii de aprecieri și comentarii, iar doamnele și domnișoarele nu au ezitat să îi aprecieze încă o dată pe cunoscuții actori. Conform celor scrise de actor în dreptul pozelor, filmările pentru “Moștenirea” se apropie de final, astfel că vestea i-a cam întristat pe fani. Cu toate acestea, Melih Özkaya va fi în continuare activ pe rețelele de socializare.

În articolul

Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier. Cum se antrenează actorul din "Moștenirea" pentru a rămâne în formă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x