Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

Publicat pe 02.08.2024 la 13:48 Actualizat pe 02.08.2024 la 14:25

Melisa Döngel a vorbit într-un interviu recent despre viața personală și a declarat că nu se află într-o relație. De asemenea, a folosit cuvântul "iubire" de mai multe ori.

actori pe platourile de filmare

Melisa Döngel caută iubirea de sine

Happy Channel

Melisa Döngel a decis să ia o pauză de pe platourile de filmare și să se concentreze pe vacanțe. A călătorit în mai multe locații pentru o bună perioadă, iar aparițiile sale pe plajă au ridicat priviri. Recent a fost surprinsă alături de sora sa în Bodrum, Turcia.

Melisa Döngel caută iubirea de sine

Viața sa privată a rămas subiect intens de discuție după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului. Chiar dacă până acum nu a ținut să ofere prea multe detalii, în prezent a punctat că este singură. Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost asociată cu Sergen Yalçın cu care s-a spus că ar forma un cuplu, arată posta.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că ar fi călătorit împreună într-o vacanță, iar în această vară ar fi ales o altă destinație. Cei doi s-au despărțit fără să se cunoască motivele preliminare. Artistul Sefo, așa cum este cunoscut ca celebritate, a dorit să se întoarcă în brațele vedetei, însă aceasta a refuzat. În ceea ce o privește pe vedeta din Dragostea plutește în aer, aceasta s-a aflat recent pe coperta unei reviste din Turcia și a vorbit despre viața sa privată.

Citește și: Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer locuiește în prezent cu sora sa după tragedia din adolescență. Ce spune despre familia ei

“Nu a fost nimeni în viața mea de multă vreme. Nu există nimeni care să mă fi făcut să simt dragostea sau să o încerc. Nu am mai avut pe nimeni cu care să fac lucruri să mă bucu. Sunt puțin tristă din cauza asta, însă zilele astea mă gândesc că dragostea o să vină și în viața mea. O să spun că este aici și trebuie să manifestez. Vreau asta foarte mult și simt că sunt pregătită în acest punct al vieții mele și cer dragostea care să mă găsească.”, a declarat vedeta din Turcia.

Vedeta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care vedeta a petrecut-o în Bodrum, Turcia.

Care sunt cele mai populare postări ale actriței Melisa Döngel

După ce a fost implicată în mai multe zvonuri legate de o posibilă relație, aceasta a ținut să lămurească întreaga problemă. A jucat până acum în seriale precum Sen Cal Kapimi, Așk Mantik Intikam, Așk Tatikleri.

Citește și: Melisa Döngel spune că nu amestecă afacerile cu iubirea. Care este motivul pentru care vedeta a făcut o astfel de mărturisire

A reușit să atragă atenția cu frumusețea sa și a primit nenumărate comentarii în mediul online. A îmbrăcat o rochie albă și internauții s-au grăbit să o complimenteze.

“Ești foarte drăguță”, “O persoană ar trebui să fie rușinată că este atât de frumoasă”, „Inima mea”, „O să-ți mănânc picioarele”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută pe 18 septembrie 1999 în Turcia, vedeta a avut o copilărie dificilă, asta după ce a povestit faptul că a fost abuzată sexual de tatăl său pe când era doar un copil. Cu toate că a declarat perioadele dificile prin care a trecut, mama sa nu a crezut-o la început. Astăzi, cele două au o relație bazată pe încredere și iubire.

În articolul

Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x