Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată vedeta

Publicat pe 14.08.2022 la 20:00 Actualizat pe 14.08.2022 la 09:55

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Vedeta și-a surprins fanii. Cum arată.

Melisa Döngel poartă un maiou alb și are părul desprins

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Tânăra și-a surprins fanii din mediul online cu cea mai nouă apariție. De altfel, actrița este recunoscută pentru aparițiile sale dehinzibate, însă de data aceasta i-a surprins pe cei mai mulți dintre internauți.

Este una dintre cele mai iubite actrițe la momentul actual, iar toată lumea o cunoaște datorită rolului pe care l-a avut în comedia romantică “Dragostea plutește în aer”.

Melisa Döngel a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. Vedeta este la fel de activă și în mediul online, acolo unde are peste 3 milioane de fani din întreaga lume. Dacă până acum internauții au văzut-o în ipostaze inedite care au reușit să o scoată din anonimat, iată că de data aceasta Melisa Döngel a reușit să surprindă pe toată lumea.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, cu bocanci special concepuți pentru zăpadă, dar și cu o geacă de blană albă, așa a apărut actrița din “Dragostea plutește în aer” pe contul personal de Instagram în cele mai noi fotografii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“S-au topit munții”, “Ești cea mai frumoasă”, “Nu îți este frig?”, “Mie îmi este frig și cu pantaloni pe mine”, au scris internauții în dreptul postării vedetei. Peste o mie de comentarii și 300 de mii de aprecieri a primit Melisa Döngel. De-a lungul timpului, actrița s-a lăsat descoperită în tot mai multe ipostaze, atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi.

Începând cariera artistică cu o carieră de model, nu este de mirare faptul că Melisa Döngel știe atât de bine să se lase fotografiată. Tânără, frumoasă, fără nicio urmă de timiditate, așa poate fi descrisă actrița din “Dragostea plutește în aer”.

Cine este Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”

Melisa Döngel s-a născut pe 18 septembrie 1999 în Istanbul. Absolventă a Osman Yağmurdereli Art Academy, în 2016 a jucat în serialul “Hangimiz Sevmedik”. În același an, a avut parte de încă un rol, acesta fiind “Nil” în seria „Arka Sokaklar”. Cel mai bun rol al vedetei a fost „Deniz Çelik” în seria “Bizim Hikaye”.

În “Dragostea plutește în aer”, Melisa Döngel joacă rolul lui “Ceren Başar”, prietena frumoasei “Eda”. Cele două sunt nedespărțite și alături de „Melek Yücel” și “Fifi” formează un grup de prietene mai puțin obișnuite, „surori” în adevăratul sens al cuvântului care trec prin peripeții amuzante ce le vor schimba viețile cu adevărat.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Mama actriței Melisa Döngel este rusoaică, iar tatăl este de origine turcă. De asemenea, aceasta are o soră. Pe contul oficial de Instagram al frumoasei vedete se pot vedea atât fotografii alături de familie, cât și de prieteni sau instatanee realizate pe platourile de filmare. Alături de sora sa, actrița din “Dragostea plutește în aer” apare în cele mai recente fotografii.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x