Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, într-o rochie cu spatele gol. Cum arată actrița

Publicat pe 12.01.2022 la 10:42 Actualizat pe 12.01.2022 la 11:30

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” nu se sfiește să-și arate trupul lucrat. Actrița apare pe rețelele de socializare într-o rochie cu spatele gol și face ravagii printre internauți. Cum arată.

Melisa Döngel poartă o fustă albă și o bluză roșie fără mâneci

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, într-o rochie cu spatele gol

Happy Channel

Melisa Döngel face parte din serialul fenomen “Dragostea plutește în aer”, difuzat de Happy Channel. Vedeta și-a început cariera ca model și ulterior și-a dat seama că tot ceea ce își dorește în viață este să joace alături de actori mari în producții de succes.

Este tânără, frumoasă și nu se sfiește să-și arate trupul de invidiat pe rețelele sociale, iar cele mai recente postări din online stau mărturie. Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-o rochie strălucitoare cu spatele gol și a furat toate privirile internauților.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, într-o rochie cu spatele gol

Născută pe 18 septembrie 1999 în Istanbul, Melisa Döngel a jucat în mai multe seriale de succes de-a lungul timpului, primul fiind “Elif”, acolo unde timp de 294 de episoade a interpretat rolul „Süreyya”.

Melisa Döngel a terminat Osman Yağmurdereli Art Academy, iar în 2016 a jucat în cadrul serialului Hangimiz Sevmedik. În același an, a avut parte de încă un rol, acesta fiind “Nil” în seria Arka Sokaklar. Cel mai bun rol al vedetei a fost „Deniz Çelik” în seria “Bizim Hikaye”.

În seria “Dragostea plutește în aer”, Melisa Döngel joacă rolul lui “Ceren Başar”, prietena frumoasei “Eda”. Cele două sunt nedespărțite și alături de „Melek Yücel” și “Fifi” formează un grup de patru prietene nedespărțite, surori în adevăratul sens al cuvântului care trec prin peripeții amuzante care le vor schimba viața cu adevărat.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

În cea mai recentă postare din mediul online, Melisa Döngel poartă o rochie maro, de seară, care strălucește sub lumina reflectoarelor. Modelul rochiei îi lasă spatele gol și îi pune în evidență trupul de invidiat. Machiată natural, cu un aer glam și cu părul prins la spate într-o coadă lejeră, așa se lasă actrița din “Dragostea plutește în aer” în văzul lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia a primit nu mai puțin de 200 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii, dar nu este de mirare având în vedere faptul că Melisa Döngel are mai mulți de 3 milioane de fani doar pe pagina de Instagram. Blondă, cu ochi verzi și cu buze mari, frumoasa vedetă poate apărea și nemachiată, iar chipul să-i fie luminat de soare, iar fanii o îndrăgesc în orice ipostază.

Mama actriței este rusoaică, iar tatăl este de origine turcă și de asemenea are o soră. Pe contul oficial de Instagram al frumoasei Melisa Döngel se pot vedea atât fotografii alături de familie, cât și de prieteni sau instatanee realizate pe platourile de filmare.

În timpul liber, Melisa Döngel alege să joace volei, să meargă cu motocicleta, să patineze și să asculte muzică tehno. Vorbește atât engleză, cât și turcă și rusă. Deși nu joacă pentru multă vreme în serialul “Dragostea plutește în aer”, Melisa Döngel are mai multe fotografii în online alături de colegii de pe platourile de filmare.

Actrița apare într-o fotografie emoționantă alături de sora sa și i-a lăsat acesteia un mesaj mai mult decât emoționant.

“Adolescenta a ajuns fată mare. Mereu vei fi copilul meu mic, copilul rebel, dar te iubesc oricum ai fi. Sper ca drumul vieții tale să fie la fel de frumos precum este inima ta.”, a scris Melisa Döngel.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, într-o rochie cu spatele gol. Cum arată actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x