Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Actorul nu a putut fi alături de colegii săi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

Publicat pe 05.12.2023 la 09:51 Actualizat pe 05.12.2023 la 10:30

Tânărul actor care îl joacă pe Ferit în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a fost spitalizat. Astfel, Mert Ramazan Demir nu a putut participa alături de colegi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards.

actor poartă un tricou negru și o geacă neagră de blugi

Mert Ramazan Demir în cadrul lansării MYSLF by YSL Beauty, 27 septembrie 2023. Paris, Franța

Getty Images

Vești mai puțin plăcute vin din Turcia, cel puțin în cazul actorului principal din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Se pare că Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Astfel, nu a putut fi alături de colegii din îndrăgita producție. Aceștia au luat parte la evenimentul Pantene Golden Butterfly Awards, ceremonia aflându-se la cea de-a 49-a ediție.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a ajuns pe patul de spital

La scurtă vreme după ce toată lumea a realizat că Mert Ramazan Demir nu va fi pe covorul roșu, producătorul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a ținut să puncteze că actorul este indispus. Astfel, s-a aflat că acesta se află pe patul de spital din cauza unei infecții cu streptococ, arată sabah.com.tr. De asemenea, veștile au circulat repede, asta pentru că s-a aflat imediat că protagonistul celebru se află într-o stare bună de sănătate la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, se pare că a avut legătură cu faptul că a participat la ziua de naștere a faimoasei Afra Saraçoğlu. Aceasta a ținut să lase declarații emoționante în fața jurnaliștilor înainte ca petrecerea să înceapă. Totul a avut legătură cu colegul Mert Ramazan Demir.

“Acest subiect începe să fie unul extrem de fierbinte. Nu vreau să mai am de-a face cu asta niciodată. Suntem doar colegi, nu am o relație specială cu el.”, a mărturisit actrița. Despre legătura dintre cei doi o să se vorbească multă vreme de acum înainte, chiar dacă cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau.

S-a spus că relația celor doi a avut o durată scurtă de viață, ba chiar că au fost văzuți în timp ce se certau. După o perioadă în care nu și-au mai vorbit, au revenit pe platourile de filmare pentru a continua proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă.

Care este starea de sănătate a lui Mert Ramazan Demir în prezent

Infecția cu streptococ de care suferă Mert Ramazan Demir deseori cauzează infecții respiratorii. În comunicatul urcat pe rețelele sociale se arată faptul că actorul se află sub tratament, starea lui de sănătate fiind una stabilă. La scurtă vreme de la anunț, mesajele din partea fanilor au început să apară pe rețelele sociale.

“Dragul meu Mert, sper să îți revii curând, nu ne supăra. Ești fără îndoială cel mai bun actor al anului.”, “Fă-te bine repede, Mert. Nu am avut șansa să te vedem la ceremonie.”, “Titlul de cel mai bun actor al anului este al tău”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Acesta are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Mert Ramazan Demir s-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia și a jucat în seriale precum Shahmaran, UFO, Ciplak și altele la fel de îndrăgite și cunoscute ca și Golden Boy – Dragoste rebelă.

S-a zvonit o lungă perioadă de timp că formează un cuplu cu colega sa de platou, însă de fiecare dată cei doi au negat acest lucru. În prezent, actorul este singur.

În articolul

Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Actorul nu a putut fi alături de colegii săi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x