Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit imaginea unui brand important din Turcia. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.08.2023 la 17:05 Actualizat pe 01.08.2023 la 20:30

Protagonistul serialului a început o nouă colaborare cu un brand important din Turcia. Care este situația în prezent.

Mert Ramazan Demir poartă un hanorac cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit imaginea unui brand important din Turcia

Happy Channel

Dacă până în prezent Alp Navruz era imaginea renumitului brand turcesc, acum a venit rândul lui Mert Ramazan Demir să îi ia locul. Celebrul actor joacă rolul de protagonist în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit imaginea unui brand important din Turcia

După ce Alp Navruz și-a finalizat contractul cu celebrul brand, nu a mai ținut să-l reînnoiască, arată albawaba.com. A venit rândul ca Mert Ramazan Demir să primească următoarea ofertă. Potrivit publicațiilor din Turcia, starul din Golden Boy – Dragoste rebelă urmează o nouă colaborare profesională în acest sens. În prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Are peste Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu rolul din celebrul serial, a devenit cunoscut în lumea întreagă. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou, Afra Saraçoğlu și că s-ar fi întors împreună din vacanța petrecută în Portugalia, arată același site menționat mai sus.

De când au fost surprinși de către jurnaliști în ipostaze romantice, nu a mai apărut niciun zvon legat de relația lor. Pe când Mert Ramazan Demir a publicat o fotografie pe care a denumit-o “Poveste din Lisabona”, partenera sa a optat să arate că se află în același loc. Cei doi au ajuns să fie imaginea publicațiilor de scandal, mai ales în ceea ce privește viața lor personală. Recentele postări ale actriței au demonstrat că se află într-o formă de invidiat, de acolo și comentariile din partea internauților.

După ce contul de Instagram al lui Mert Ramazan Demir a fost închis, cei mai mulți au crezut că este de fapt o ceartă între cei doi protagoniști. În cele din urmă lucrurile au fost lămurite,

Familia lui Mert Ramazan Demir traversează o perioadă dificilă

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și are o carieră profesională în continuă dezvoltare. Cu toate acestea, pe plan personal a avut parte de o situație dramatică. Fratele actorului urma să devină tătic pentru prima oară, însă a avut loc o tragedie. Soția sa a pierdut sarcina cu puțin timp după ce a făcut dezvăluirea oficială în mediul online.

Mert Ramazan Demir s-a născut în 1998 în Istanbul, Turcia. În perioada liceului a practicat fotbal și baschet de performanță. La scurtă timp după ce a participat în cadrul Dialogue Communication Academy, a fost acceptat în cadrul Beykent University, programul de conservator. Au urmat studii în actorie și varii proiecte în televiziune.

A împărțit platourile de filmare cu Damla Sonmez, Cansu Tosun și Ushan Cakir în I am You, regizat de Sonia Nassery Cole, fiind primul lungmetraj în care a participat. În prezent este unul dintre cei mai discutați actori din Turcia. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, însă niciodată nu a oferit răspunsuri clare. A apărut în nenumărate reclame pentru diferite branduri internaționale și este o adevărată descoperire și în mediul online.

În articolul

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit imaginea unui brand important din Turcia. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x