Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum. Actorul se mișcă în pași de dans

Publicat pe 30.08.2023 la 11:00 Actualizat pe 30.08.2023 la 11:23

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum. Actorul se mișcă în pași de dans.

Mert Ramazan Demir poartă o cămașă albastră deschisă și zâmbește

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțin l-au văzut până acum

Happy Channel

Mert Ramazan Demir se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. S-a zvonit în repetate rânduri că ar forma un cuplu cu colega sa de platou, Afra Saracoğlu. Cei doi au negat de fiecare dată.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum

Cu fiecare apariție a unui cuplu pe micile ecrane, fanii dar și jurnaliștii îi aduc în viața reală ca parteneri ce și-au început istoria pe platourile de filmare. Așa este și cazul protagoniștilor din Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu. Cei doi au negat în repetate rânduri că au sentimente puternice unul față de celălalt. Jurnalistul turc Bilal Özcan de la If i don’t tell a făcut primele declarații cu privire la subiect.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am spus faptul că cei doi nu vor să-și declare dragostea pentru că vor să evite știrile care vor apărea în presă și nu vor ca lucrurile astea să afecteze desfășurarea serialului.”, a spus acesta, arată sanathaber.net. Pe măsură ce episoadele din Golden Boy – Dragoste rebelă se derulează, fanii cred tot mai mult în uniunea dintre cei doi. Afra Saraçoğlu a format un cuplu cu Mert Yazicioglu, cel cu care se presupune că ar fi în prezent cu Dilan Cicek Deniz.

În ceea ce privește rolul său din Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir recunoaște că totul a fost o provocare.

„Ferit are diabet. Atât din cauza bolii, cât și a faptului că este fiul cel mic al casei, a fost răsfățat încă din copilărie și majoritatea dorințelor i-au fost îndeplinite. Din moment ce a studiat în străinătate la universitate, a stat departe de familie și de regulile ei, așa că atunci când ajunge din nou alături de cei dragi se află mereu în conflict cu ei. Ferit este chipeș, frivol, nebun, amuzant și cochet și nu s-a îndrăgostit niciodată”, a declarat Mert pentru elele.com.tr.

Care este povestea serialului Golden Boy - Dragoste rebelă

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Acesta este deținut de familia Korhan. Minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul, iar adevărul iese prea puțin la iveală. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

De asemenea, viețile surorilor Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum. Actorul se mișcă în pași de dans

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x