Mert Ramazan Demir se află în vacanță. Unde petrece zilele de vară actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă

Publicat pe 16.06.2023 la 14:12 Actualizat pe 16.06.2023 la 15:29

Mert Ramazan Demir a sfârșit filmările pentru primul sezon al proiectului Golden Boy - Dragoste rebelă și în prezent se află în vacanță. Ce imagini a publicat în mediul online.

Mert Ramazan Demir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir se află în vacanță și a publicat primele imagini în mediul online

Happy Channel

Mert Ramazan Demir, cel care joacă rolul lui Ferit în Golden Boy – Dragoste rebelă a terminat filmările pentru sezonul 1 al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul a prezentat clipele din vacanță urmăritorilor din mediul online.

Mert Ramazan Demir se află în vacanță după un sezon plin pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă

Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă a publicat câteva imagini din vacanța de vis pe care o petrece pe o barcă, înconjurat doar de peisaje incredibile. Nu a lăsat prea multe detalii despre locația pe care a ales-o pentru a-și petrece zilele călduroase de vară. În cel mai recent interviu a vorbit despre un moment dureros pe care l-a trăit în timpul liceului, atunci când toată lumea râdea de sprâncenele lui fiind prea groase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Într-o zi am mers la liceu, m-am enervat foarte rău și mi-am tăiat sprâncenele cu o mașină de tuns. Au rămas doar colțurile. Atunci când lucram pe timpul verii la o brutărie a venit o soră și m-a întrebat ce-am făcut. Mi-a zis că sprâncenele au fost jignite. Forma lor mi-a luat toată încrederea. M-am rugat foarte mult ca sprâncenele mele să revină. Acum râd, dar a fost o perioadă foarte dificilă.”, a declarat Mert Ramazan Demir.

În cadrul celui mai recent eveniment la care a luat parte Afra Saraçoğlu a vorbit în fața jurnaliștilor despre orientarea sexuală a lui Mert Ramazan Demir. Cu toate acestea, vedeta a oprit interviul când a văzut în ce direcție se îndreaptă discuția. În mediul online, fanii s-au arătat de-a dreptul uimiți de ceea ce a avut loc la Elle Style Award Turcia 2023. S-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai noii generații. Cu toate că l-a început nu credea că va avea un succes atât de răsunător cu proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, lucrurile s-au schimbat în cele din urmă.

Mert Ramazan Demir și-a ignorat fanii sau ce s-a întâmplat cu adevărat

Echipa Golden Boy – Dragoste rebelă a organizat o petrecere pentru a celebra sfârșitul primului sezon. Totul a avut loc într-un salon de lux special pentru astfel de evenimente situat în Istanbul. Actorii au stat să-și întâmpine fanii și au făcut poze alături de ei. Mert Ramazan Demir s-a aflat în mașină în timp ce fanii l-au acaparat cu totul.

Mert Ramazan Demir joacă în două proiecte difuzate de Netlix: UFO și Sahmaran. De asemenea, este un model de excepție. A colaborat cu branduri importante precum Mercedes Benz, Gant sau Trendyol. Pe rețelele sociale a publicat imagini și filmulețe de pe platourile de filmare sau din proiecte profesionale importante.

S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, însă de fiecare dată cei doi au negat ideea. Este unul dintre actorii noii generații, apreciat de fani din lumea întreagă. Cu toate acestea a primit și comentarii negative de-a lungul timpului. Este cel de-al cincilea copil la părinți

În articolul

Mert Ramazan Demir se află în vacanță. Unde petrece zilele de vară actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x