Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-ar fi despărțit. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 11.08.2023 la 14:13 Actualizat pe 11.08.2023 la 15:00

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu nu mai formează un cuplu după ce la un moment dat au fost surprinși în ipostaze tandre. Publicațiile din Turcia vorbesc despre situația momentului.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir stau unul lângă celălalt

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-ar fi despărțit

Happy Channel

Mert Ramazan Demir și Afra Saracoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Atunci când vorbim despre compatibilitate pe micile ecrane, cei doi ne apar prima oară în minte. Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a reușit să ofere o poveste cu adevărat de success, diferită și unică.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-ar fi despărțit

Protagonista seriei a format un cuplu în viața reală cu actorul Mert Yazicioglu. Cu toate acestea, dragostea lor a luat sfârșit după 4 ani. La scurtă vreme, odată cu apariția în Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir și Afra Saracoğlu au fost surprinși împreună în vacanță, într-o ipostază romantică. Jurnaliștii i-au fotografiat în timp ce se sărutau, însă niciunul nu a oferit declarații oficiale despre acest eveniment.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce primul sezon al serialului s-a încheiat, speculațiile din mediul online au continuat și prietenii virtuali susțin acum că Mert Ramazan Demir i-a oferit partenerei sale un colier în valoare de 104 mii de lire turcești pentru a-și răscumpăra greșeala, arată sabah.com.tr. Publicațiile din Turcia susțin că actorul i-ar fi fost infidel, iar cadoul ar fi reprezentat o scuză. Cu toate că nu au declarat niciun moment că formează un cuplu, imaginile apărute pe rețelele sociale au fost mai mult decât elocvente.

Citește și: Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă s-a despărțit de partener. Despre ce este vorba

Mert Ramazan Demir are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Le-a arătat tuturor locurile pe care le-a vizitat în scurta vacanță și momentele de care s-a bucurat. Cât despre Afra Saraçoğlu, aceasta are peste 8 milioane de internauți care îi urmăresc activitatea. Una dintre postările sale a reușit să strângă peste 900 de mii de comentarii și peste 900 de mii de aprecieri.

Mert Ramazan Demir s-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia și printer producțiile în care a jucat se numără Golden Boy – Dragoste rebelă, Shahmaran ( serial la care a fost nevoit să muncească în paralel), UFO, Ciplak și I am You, printre altele.

Detalii despre Mert Ramazan Demir și Golden Boy – Dragoste rebelă

Îndrăgitul actor îl interpretează pe Ferit, un tânăr dintr-o familie înstărită ce se căsătorește cu Seyran la îndemnul rudelor sale. Cu toate că este o nuntă realizată din obligație, în cele din urmă cei doi ajung să se îndrăgostească. Printre protagoniști se numără Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler și Hülya Duyar.

Citește și: Informația pe care Afra Saraçoğlu a oferit-o despre cel de-al doilea sezon Golden Boy – Dragoste rebelă. Când vor începe filmările

Odată cu primele episode ale producției, Mert Ramazan Demir a menționat că are o chimie extraordinară cu Afra Saraçoğlu pe platourile de filmare. Cât despre Afra Saraçoğlu, aceasta s-a născut pe 2 deembrie 1997 și a jucat în serial precum Golden Boy – Dragoste rebelă, Bad Boy și altele. Pe contul personal de socializare a lăsat mărturii ale momentelor pe care le-a trăit în vacanță, dar și clipe de pe platourile de filmare. A apărut pe coperțile mai multor reviste din Turcia, fiind imaginea mai multor branduri de renume.

În articolul

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-ar fi despărțit. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x