Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare. Cum a apărut actorul în mediul online

Publicat pe 11.12.2023 la 18:52 Actualizat pe 11.12.2023 la 19:13

Mert Ramazan Demir și-a surprins fanii cu o fotografie de pe platourile de filmare. Protagonistul se află la ce-l de-al doilea sezon.

actorul poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare

Happy Channel

După cum deja știm, Mert Ramazan Demir și Afra Saracoglu se numără printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Au reușit să atragă atenția atât prin rolurile de pe micile ecrane, cât și cu aparițiile pe cele mai importante reviste din Turcia.

Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare

În vara acestui an s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu, însă recent publicațiile din țara lor natală susțin că s-au despărțit. Actrița a declarat că nu a exista niciodată nimic între ei, însă fotografiile care i-au surprins sărutându-se stau mărturie a trecutului. De asemenea, Mert Ramazan Demir a fost singurul care nu a participat la ziua de naștere a colegei sale de platou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a publicat recent o fotografie de pe platourile de filmare în care apare învelit într-o pătură și cu căștile pe urechi citindu-și replicile. Mert Ramazan Demir are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 60 de fotografii și filmulețe.

Golden Boy – Dragoste rebelă este unul dintre cele mai apreciate seriale. A ajuns deja la cel de-al doilea sezon și este de așeptat să rămână tot pe locul întâi în topul preferințelor. Dacă pe micile ecrane Seyran și Ferit formează un cuplu de nedescris, în realitate cei doi actori nu au oferit niciun detaliu legate de faptul că s-au sărutat în vara acestui an. Cu primul episod, cei doi au reușit să-i cucerească pe toți. Fanii au sperat că și în realitate totul se va transforma într-o poveste inedită.

“Deci, aș vrea să pun un punct final acestei probleme pentru că nu aș vrea să mă mai întâlnesc cu ea niciodată. Suntem doar colegi, nu avem nicio relație specială.”, a spus actrița. A ținut să șteargă orice urmă a unei relații din mediul online.

Petrecerea faimoasei Afra Saraçoğlu a fost așteptată cu interes

Deși multă lume a trecut cu vederea acest lucru, în 2022 a fost faimoasa vedetă cea care a ținut tortul lui Mert Ramazan Demir pentru a sufla în lumânări. Se zvonește că și atunci a existat o relație de cuplu. În 2023, Afra Saracoglu a sărbătorit alături de Taro Emir Tekin și alți colegi de platou.

Diren Polatoğulları, Ersin Arıcı, Nurgül Yeşilçay, s-au numărat printre actorii care au participat în cadrul petrecerii faimoasei Afra Saracoglu. De asemenea, Mert Ramazan Demir a lipsit din cadrul zilei de naștere a colegei sale. Motivul a fost unul simplu, acesta a fost nevoit să petreacă toată perioada pe patul de spital.

De altfel, acesta a participat în cadrul altei petreceri. Ulterior s-a aflat că are probleme de sănătate și această veste i-a luat prin surprindere pe internauți. La scurt timp după ce pozele de la ziua faimoasei Afra Saracoglu au apărut pe internet, s-a spus că cei doi actori ar fi rupt orice urmă de relație. Afra Saracoglu are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a lăsat postate peste 200 de fotografii.

În articolul

Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare. Cum a apărut actorul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x