Mert Yazıcıoğlu a rupt tăcerea! Actorul a vorbit despre relația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Publicat pe 30.12.2023 la 23:06 Actualizat pe 30.12.2023 la 18:48

S-a spus că relația dintre Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu s-a sfârșit din cauza infidelității actorului din Golden Boy – Dragoste rebelă. În realitate, s-a întâmplat ceva cu totul diferit.

Mert Ramazan Demir poartă un hanorac gri cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir joacă rolul de protagonist în serialul "Golden Boy - Dragoste rebelă". S-a zvonit că ar avea o relație cu colega sa de platou

Happy Channel

Faimoșii Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu joacă rolurile principale în serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă. Cei doi interpretează personajele Ferit și Seyran și formează un cuplu pe micile ecrane. Se pare că dragostea dintre cei doi a trecut de partea cealaltă a micului ecran și în vara anului 2023 au fost surprinși de paparazzi în timpul unei călătorii romantice.

Mert Yazıcıoğlu a rupt tăcerea!

Nu mai este niciun secret faptul că protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă a format un cuplu timp de 4 ani cu Mert Yazıcıoğlu. Cei doi s-au despărțit, iar la scurtă vreme Afra Saraçoğlu a fost fotografiată în brațele lui Mert Ramazan Demir. Cu toate acestea, idila lor nu a durat multă vreme căci se pare că actorul din celebrul serial i-ar fi fost infidel partenerei sale.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adevărul a ieșit acum la iveală și se pare că este vorba despre un lucru complet diferit. Zvonurile nu au încetat să apară în legătură cu celebrul cuplu din Golden Boy – Dragoste rebelă. Sunt prieteni sau iubiți? În timp ce această întrebare s-a aflat multă vreme pe buzele tuturor, cei doi au fost fotografiați împreună. Potrivit celor mai noi declarații din Turcia, relația amoroasă dintre cele două vedete continuă.

Familiile celor doi nu au intervenit în această uniune și nici nu a fost vorba de vreo separare. Cu toate acestea, producătorii seriei le-au interzis să vorbească public despre ceea ce se petrece, așa că și-au trăit romanța departe de ochii tuturor, arată mynet.com.

A început deja cel de-al doilea sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă, asta după ce sezonul trecut a fost un adevărat succes. Echipa a filmat în Marmaris câteva dintre scene, asta pentru că povestea ia o nouă întorsătură. Cea care a modificat scenariul a fost Gülseren Budayıcıoğlu.

Golden Boy – Dragoste rebelă, o adevărată revelație în materie de seriale turcești

Nu mai este niciun secret faptul că serialul Golden Boy – Dragoste rebelă este îndrăgit de fanii din lumea întreagă. Echipa, povestea, scenariul, toate au contribuit la succesul final. Binnur Kaya și Taro Emir, cei doi actori adăugați în cadrul distribuției a făcut ca situația să se încadreze din nou în preferințele fanilor.

Rețelele sociale au fost indundate de aprecieri din partea fanilor. Fiecare situație oferită pe micile ecrane a fost încununată cu răspunsuri pozitive.

“Afra și Mert au fost foarte drăguți, ca de obicei. Ne-am urat unii altora succes pentru cel de-al doilea sezon.”, a declarat scenarista seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ultimul episod al primului sezon a lăsat foarte multă lume cu semne de întrebare. Fanii din Turcia se așteaptă acum la o continuare pe măsură.

Cât despre fostul partener al faimoasei vedete din Golden Boy, acesta a format un cuplu cu Dilan Cicek Deniz. Cu toate acestea, relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

“Acestea sunt lucruri normale ce se întâmplă. Nu este cazul să facem confuzie. Am realizat că nu ne putem înțelege și am decis să ne despărțim cu respect.”, a spus Mert Yazicioglu într-un interviu recent, atunci când a fost întrebat de către jurnaliști. A mărturisit de asemenea că în ceea ce o privește pe Afra Saracoglu, lucrurile se pot vedea altfel prin prisma celebrătiții.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu a rupt tăcerea! Actorul a vorbit despre relația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x