Meryem Uzerli din Suleyman Magnificul vorbește despre fiicele sale într-un interviu. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 23.10.2024 la 13:15 Actualizat pe 23.10.2024 la 14:12

Meryem Uzerli își surprinde fanii cu declarații despre fiicele sale într-un interviu recent. Vedeta a oferit detalii pe care nu le-a mai lăsat la vedere până acum.

actori pe platourile de filmare

Meryem Uzerli din Suleyman Magnificul vorbește despre fiicele sale într-un interviu

Instagram

Vedeta din Turcia este cunoscută pentru mai multe roluri interpretate de-a lungul timpului. Printre acestea se numără cel din Suleyman Magnificul. Recent, s-a aflat la Cannes pentru a-și prezenta noul proiect intitulat “Ru”. În acest show joacă rolul Rayyan, o femeie în vârstă de 38 de ani care se zbate în căsnicia sa. De asemenea, ajunge să se implice romantic cu un partener de 20 de ani pe nume Ozar.

Meryem Uzerli din Suleyman Magnificul vorbește despre fiicele sale într-un interviu

Cunoscută pentru rolul celebru din Suleyman Magnificul în 2011, actrița este mama a doi copii despre care a vorbit într-un interviu recent. Născută pe 12 august 1983 în Germania, aceasta a vorbit și despre parcursul său profesional. A punctat că fiica sa în vârstă de 10 ani are o relație strânsă cu tatăl său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, micuța a călătorit și la New York împreună cu acesta. De asemenea, mai are o fiică Lili în vârstă de 3 ani. Recunoaște că unul din numele pe care i le-a oferit fetei este trecut doar în pașaport, însă nu este folosit niciodată. La fel ca celelalte surori ale sale, actrița din Suleyman are un nume mijlociu pe care nu îl folosește. Părinții săi având culturi diferite, au preferat să își ducă mai departe învățăturile.

Citește și: Cum s-a pregătit Meryem Uzerli pentru rolul din Suleyman Magnificul. Ce a declarat vedeta într-un interviu

A recunoscut că numele fetei mici a fost ales chiar de către sora sa mai mare. Spune că tatăl micuței are o relație bună cu aceasta și continuă să o vadă, chiar dacă la început nu a înțeles ideea de bază.

“La un moment dat trebuie să înțelegi că trecutul este în trecut și trebuie lăsat acolo. Am învățat ceva din asta și mergem mai departe.”, a declarat vedeta în interviu oferit în urmă cu 4 luni. Cu toate că petrec timp cu tații lor, fetele locuiesc în cea mai mare parte cu mama lor celebră.

Cum s-a schimbat viața faimoasei Meryem Uzerli de când a devenit mama a două fete

În același interviu, faimoasa vedetă a punctat faptul că viața sa s-a schimbat complet de când a devenit mămica a două fete. În cel mai recent proiect profesional al său joacă alături de Burak Berkay Akgul.

Citește și: Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

“Este o vorbă care spune că trebuie un sat ca să crească un copil. În vremuri noastre se aplică. Dacă nu ar fi mama să mă ajute nu aș fi aici acum. Tatăl meu ajută de asemenea. Tatăl lui Lili trăiește în America, de aceea se văd din timp în timp.”, a povestit vedeta.

În ceea ce privește o căsnicie viitoare, vedeta din Suleyman a punctat faptul că ea crede în conceptul de căsătorie, însă lucrurile nu stau în astfel în viața sa personală. E interesată să-și găsească partenerul ideal, dar un bărbat care pe care să-l vadă în viitor așa cum își dorește.

Deși în cel mai recent proiect interpretează un personaj care are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai mic, în viața reală spune că nu a fost nevoită să treacă prin această situație.

În articolul

Meryem Uzerli din Suleyman Magnificul vorbește despre fiicele sale într-un interviu. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 octombrie 2024. Peștii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce înseamnă V.O.S.A. Reguli pentru planificarea financiară în familie
a1.ro
Ce ascunde sicriul descoperit în primăvară în București. Povestea tragică a unei familii din Capitală, dezvăluită abia acum
HelloTaste.ro
Rețetă de cremă de fistic. Conține doar 5 ingrediente
Catine
Soarta se schimbă complet pentru aceste semne zodiacale în ziua de 25 octombrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
Prima roată din istorie ar fi fost creată în Munții Carpați, susțin experții. Acum cât timp ar fi fost inventată tehnologia care a schimbat lumea
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, apariţie de senzaţie alături de tânăra lui iubită! Cât de frumoasă este Teodora
MediCOOL
Ce investigații se fac la perimenopauză și menopauză. Care sunt sfaturile specialiștilor pentru a depista potențiale afecțiuni
Spynews
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
DeParinti
Frica de Halloween: cum îl poți ajuta pe copil să scape de ea
MediCOOL
Care sunt primele simptome de sarcină înainte de întârzierea menstruației
HelloTaste
Sufleu de mere. Rețeta unui desert delicat, din bucătăria franceză
x