Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit. Vedeta a optat pentru o schimbare radicală

Publicat pe 26.01.2024 la 18:00 Actualizat pe 26.01.2024 la 20:47

Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit. Vedeta a optat pentru o schimbare radicală.

Nazlı Senem Ünal are părul scurt, creț și ține telefonul la urechea dreaptă

Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit

Happy Channel

Nazlı Senem Ünal face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Vedeta a apărut pe coperta revistei ReTouch Mag și a oferit cele mai noi declarații.

Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit

A vorbit despre personajul “Mine” din „Three sisters” și dragostea pentru rolurile pe care le-a interpretat până în prezent. De asemenea, și-a surprins fanii cu un look diferit pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu-i găsesc o caracteristică pur rea sau bună în adevăratul sens al cuvântului. Orice persoană rea are un motiv pentru care își arată acele părți din suflet. Așa cum este și în viață, de fapt.”, a declarat vedeta. Spune că și-a dorit să devină actriță încă din liceu, atunci când toți colegi săi învățau pentru examene.

Citește și: Yaprak Medine din “Agenția de talente și sentimente” arată fanilor cum se antrenează pentru a-și mentine trupul de invidiat. La ce screte apelează vedeta

“Niciun fel de muncă nu m-a motivat îndeajuns de mult, de aceea n-am încercat să lucrez foarte intens. Mama mea este o iubitoare de teatru, mulțumită ei am urmărit foarte multe piese în copilărie. Faptul că fratele meu a jucat într-o piesă de teatru în liceu probabil că m-a influențat pentru că mi-am dorit să mă înscriu la cursuri. Actoria, care a început ca o pasiune la început a devenit centrul vieții mele.”, a declarat Nazlı Senem Ünal, arată hurriyet.com.tr.

Absolventă a conservatorului, a decis să facă o schimbare în carieră și astfel s-a mutat în Istanbul. Spune că “Agenția de talente și sentimente” a venit ca o întorsătură neașteptată în viața sa. Personajul “Jülide”, dar și producțiile “Hidden" și "Three Sisters" i-au readus în suflet pasiunea pentru această meserie. Spune că preferă să urmească filme dramatice. Cu toate că a devenit o actriță de success, spune că a rămas pasionată de muzică.

“Îmi place să cânt și să fac muzică. Scriu versuri pentru mine, iar de curând m-am apucat să cânt la chitară. Vreau să-mi îmbunătățesc această calitate doar pentru hobby. Nu știu ce se va alege din asta, dar muzica îmi oferă plăcere.”, a declarat vedeta din “Agenția de talente și sentimente.”

Detalii despre Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente”

Cu toate că o știm pe Nazlı Senem Ünal din serialul celebru difuzat și pe Happy Channel, în timpul liber vedeta preferă să petreacă timpul alături de prieteni și familie. Se consideră o persoană care iubește să-și organizeze timpul în funcție de necesitățile personale.

“Îmi doresc ca prietenii să vină la mine, să vorbim, mă simt confortabil, să vedem filme, să ne bucurăm. Nu am putut niciodată să fac planuri în avans. Sunt o persoană spontană. Prietenii îmi știu acest obicei foarte bine.”, a declarat Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente”.

Spune că citește toate mesajele pe care le primește în mediul online din partea fanilor, însă nu reține niciunul foarte clar în prezent. În ceea ce privește moda, spune că preferă să poarte haine cu care se simte confortabilă.

“Dacă port haine foarte stilate, nu mă simt confortabil. Chiar dacă oamenii din jur îmi spun că sunt frumoasă, eu nu mă simt bine astfel. Confortul este mai important pentru mine decât eleganța.”, a mai spus aceasta.

În articolul

Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit. Vedeta a optat pentru o schimbare radicală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x