Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” și-a serbat ziua de naștere. Ce fotografie a postat actrița

Publicat pe 01.03.2022 la 11:44 Actualizat pe 01.03.2022 la 12:46

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” și-a serbat recent ziua de naștere și a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. Cum a apărut actrița în mediul online.

Neslihan Yeldan poartă o rochie mov, fără mâneci și are părul blond, desprins

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” și-a serbat recent ziua de naștere și a postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pe vedetă pentru alegerea ținutei.

De asemenea, vedeta a postat un mesaj emoționant și i-a impresionat pe internauți. Cum arată aceasta în cele mai noi fotografii și ce rochie a decis să poarte într-una dintre cele mai importante zile din viața sa.

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” și-a serbat ziua de naștere

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” a împlinit recent frumoasa vârstă de 53 de ani și a postat câteva imagini pe contul personal de Instagram. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat vedetei comentarii și aprecieri. De asemenea, mesajul lăsat de aceasta a impresionat o întreagă audiență.

Rochia pe care Neslihan Yeldan a decis să o poarte, a fost un alt punct de atracție pentru cei care o întrăgesc pe actriță, asta pentru că aceasta s-a transformat într-o adevărată prințesă. Cizmele negre și sclipici au făcut furori printre internauți. În ceea ce privește mesajul, Neslihan Yeldan nu s-a lăsat mai prejos și a postat câteva cuvinte emoționante în dreptul fotografiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La vârsta mea, voi continua să fac lucrurile într-o manieră corect și îmi voi păstra demnitatea. Mereu îmi voi proteja apropiații, le voi fi alături și voi veghea asupra lor. Voi încerca să fiu o inspirație pentru toți cei care vor dori și voi fi fericită dacă reușesc.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Am o singură dorință pentru mine, iar când se va îndeplini voi sărbători viața. O să arunc ceea ce nu mai este necesar. Voi alunga energiile rele și îi voi povesti sufletului de asta.”, a scris Neslihan Yeldan în dreptul fotografiei. Peste 40 de mii de aprecieri și 600 de comentarii au fost lăsate în mediul online.

Despre Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer”, viața și cariera vedetei

“Dragostea plutește în aer” este unul dintre cele mai iubite seriale turcești la momentul actual, iar Kerem Bürsin și Hande Erçel au devenit rapid cunoscuți în întreaga lume. Cu toate acestea, Neslihan Yeldan se numără printre actrițele care s-au făcut rapid remarcate.

Cu o întreagă carieră în spate, Neslihan Yeldan joacă în “Dragostea plutește în aer” rolul mamei lui “Serkan Bolat”, o femeie naivă, dar cu un caracter aparte. În realitate, actrița vine dintr-o familie de clasă mijlocie. Atunci când și-a exprimat dorința de a fi în lumina reflectoarelor, nu a primit suport din partea celor dragi. Cu toate acestea, în timpul liceului a început să joace în piese de teatru și astfel și-a descoperit adevărata pasiune.

“În ochii mamei trebuia să mă transform într-o femeie casnică ce își petrece tot timpul în casă. În ultimii ani, mi-a înțeles cariera și mi-a oferit binecuvântare. Eu îmi voi susține fiul dacă își va dori să devină actor.”, a declarat Neslihan Yeldan, conform Seriesturkish.com. Actrița a povestit că părinții și-au dorit să să o înscrie la Universitatea Ankara, însă în cele din urmă aplicația nu a mai fost trimisă.

“Familia mea nu a trimis aplicația. Slavă Domnului! Altfel nu aș mai fi făcut teatru. Sunt fericită cum sunt acum.”, a mărturisit vedeta.

În articolul

Neslihan Yeldan din “Dragostea plutește în aer” și-a serbat ziua de naștere. Ce fotografie a postat actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x