Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare tot mai îndrăzneață în mediul online. Vedeta a optat pentru un machiaj de seară

Publicat pe 31.01.2023 la 10:38 Actualizat pe 31.01.2023 la 11:17

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare tot mai îndrăzneață în mediul online. Vedeta a optat pentru un machiaj de seară.

Nurgül Yeşilçay poartă o rochie roșie și își ține mâinile la ceafă

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare tot mai îndrăzneață în mediul online

Instagram

Nurgül Yeşilçay face parte din distribuția seriei “Furtună pe Bosfor” și este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. A reușit să-și construiască o adevărată armată de fani și în mediul online, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe în diferite ipostaze ale vieții.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare tot mai îndrăzneață în mediul online

Actrița din “Furtună pe Bosfor” a ținut să urmeze trendul care apare în mediul online. Vedete din întreaga lume își readuc la viață imagini din copilărie și le împărtășesc cu fanii. Nurgül Yeşilçay a ținut să scoată la iveală mai multe ipostaze de pe coperțile revistelor unde a pozat în trecut. După succesul pe care l-a avut în serialul fenomen, acum este gata să revină din nou pe micile ecrane în Farewell Letter.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii ce fac parte din distribuție se numără și Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Nurgül Yeşilçay a publicat până acum peste o mie de postări. Printre acestea s-au numărat și cele care demonstrează că vedeta se află de ani buni printre actorii de renume.

“Au trecut 12 ani de când am realizat această fotografie, dar gata nu mai readuc la viață imagini sau ceva de genul. Vom privi înainte.”, a scris Nurgül Yeşilçay pe pagina sa. La scurtă vreme, a publicat în cadrul instastory o nouă copertă de revistă realizată cu 20 de ani în urmă.

“Care superstițios a inventat acest trend. Acum 20 de ani se pune? Pot să spun că întotdeauna am fost atrasă de modă.”, a continuat. Printre toate mesajele, aceasta le-a răspuns fanilor din mediul online și a reușit să ridice semne de întrebare.

“Orașul de elită în care locuiesc este înconjurat de pisici. Hadeți să nu le mai hrănim. Tot miaună. Bravo, știți, pisicile miaună, câinii latră și ciorile zbiară. Le urez fericire tuturor celor care își iubesc doar copiii lor (acel câine nu trebuie cumpărat cu bani) și spun că celelalte lucruri ar trebui distruse, cei care nu știu ce este unitatea conștientă.”, a spus vedeta.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” revine în atenția fanilor după o perioadă plină de probleme în viața personală

Vedeta din “Furtună pe Bosfor” a întâmpinat probleme de sănătate pentru o perioadă și s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, a decis să revină în atenția fanilor atât în mediul online cât și pe platourile de filmare. Nurgül Yeşilçay a suferit un accident de mașină în 2022 și a fost nevoită să renunțe la proiectele profesionale. Acum revine pe internet ca Alanur, soția lui Hakan.

Născută pe 26 martie 1976 în Turcia, a fost căsătorită cu Cem Oze din 2004 până în 2010. Are un copil și își continuă cariera profesională în cel mai inedit mod posibil, pe platourile de filmare. Și-a dezvăluit recent secretul siluetei și a mărturisit că își dorește să poarte ținute mulate pentru a se mândri cu reușitele sale. Nu se sfiește să renunțe la machiaj, dar adoptă și coafuri extravagante.

În articolul

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare tot mai îndrăzneață în mediul online. Vedeta a optat pentru un machiaj de seară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x