Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum a slăbit vedeta 16 kilograme

Publicat pe 06.06.2023 la 16:04 Actualizat pe 06.06.2023 la 17:00

Nurgül Yeşilçay a slăbit 16 kilograme și a ținut să-și dezvăluie secretul siluetei ideale. Cum a ajuns să îmbrace ținutele dorite.

Nurgül Yeşilçay poartă părul lung, cu breton și ruj roșu

Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul siluetei

Happy Channel

Cel mai recent proiect profesional al vedetei Nurgül Yeşilçay a reușit să o aducă într-o altă lumină în fața fanilor. De asemenea, postările publicate în mediul online i-au uimit fără doar și poate pe cei care o îndrăgesc. Joacă rolul “Alanur”, o femeie cu un simț estetic extraordinar. De asemenea, în prezent se pune foarte mult accentul pe faptul că vedeta din Furtună pe Bosfor a slăbit considerabil.

Nurgül Yeşilçay din Furtună pe Bosfor și-a dezvăluit secretul siluetei

A slăbit 16 kilograme și a ținut să-și dezvăluie secretul succesului în cel mai recent interviu. De asemenea, recunoaște că atunci când își alege ținutele preferă întotdeauna haine lejere, spre deosebire de personajul “Alanur” din cel mai recent proiect profesional.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este foarte obositor din acest punct de vedere. Alanur poartă haine prea strâmte și tocuri înalte. După cum vedeți, mă străduiesc destul de mult acolo pentru că mie îmi plac hainele largi și pantofii fără toc. Cu toate acestea, este o femeie foarte cool.”, a declarat Nurgül Yeşilçay. A slăbit 16 kilograme pentru a intra în pielea personajului său și a reușit să atragă atenția la scurtă vreme.

Cu toate că la început i-a fost foarte dificil, pe parcurs lucrurile au devenit mult mai simple. Urmează o vacanță binemeritată pentru vedeta din Turcia, odată ce filmările se vor fi finalizat. Ca destinație preferă orașele liniștite, departe de agitația care se creează întotdeauna în această perioadă în Bodrum.

“După cum știți, la început mi-era foame. M-am oprit din mâncat cu 4 ore înainte de culcare și după ce mă trezeam, 4 ore nu mâncam nimic. Mâncam orice dulce, în afară de ciocolată.”, a spus vedeta. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Detalii despre Nurgül Yeşilçay din Furtună pe Bosfor

Nurgül Yeşilçay s-a născut în Turcia în 1976. A studiat dramă în cadrul conservatorului universității Andalou. De la absolvire, a primit nenumărate roluri în producții de succes. Primul său rol a venit în 1998, continuând cu proiecte inedite. Filmul Edge of heaven a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu în cadrul Festivalului de Film de la Cannes în 2007.

“Mi s-au oferit proiecte nenumărate de către producătorii de la Cannes. Copilul meu este încă un bebeluș. Trebuie să-mi continui această viață. Nu pot face nimic în acest moment.”, a declarat la acel moment vedeta din Furtună pe Bosfor. A fost căsătorită cu Cem Özer între 2004 și 2010.

“Am așteptat acest moment de luni bune. Am avut grijă de mine de multă vreme. Nu prea mănânc cina seara. Adică aș putea, dar nu o fac. Am grijă să iau micul dejun mai târziu și am grijă ce mănânc între mese. Fastingul de 16 ore mi se potrivește foarte bine.”, a declarat Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor”, despre dieta care a reușit să o ajute în multe privințe. În prezent, actrița din Turcia formează un cuplu cu Necati Kocabay. Cei doi apar rareori în fotografii publicate pe internet.

În articolul

Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum a slăbit vedeta 16 kilograme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x