Nurseli Idiz face declarații surprinzătoare despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”: “Nu este nici frumos, nici talentat”

Publicat pe 06.01.2024 la 14:30 Actualizat pe 05.01.2024 la 13:36

Mert Ramazan Demir a primit un verdict cutremurător de la una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, Nurseli Idiz. Aceasta a punctat faptul că protagonistul din "Golden Boy - Dragoste rebelă" nu este "nici frumos, nici talentat".

Mert Ramazan Demir poartă un hanorac cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir a fost "atacat" de o actriță cunoscută din Turcia

Happy Channel

Mert Ramazan Demir este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, se pare că nu este pe placul tuturor. Mai precis, celebra vedetă Nurseli Idiz nu îl găsește la fel de “perfect” ca toată lumea.

Nurseli Idiz face declarații surprinzătoare despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”: “Nu este nici frumos, nici talentat”

Actrița a punctat într-o emisiune faptul că Mert Ramazan Demir îi este antipatic, nicidecum atât de atrăgător pe cât îl găsește lumea în general. Nurseli Idiz a fost invitată în cadrul unui show din țara natală, acolo unde a folosit declarații dure la adresa protagonistului din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. A subliniat că nu îl vede frumos și nici talentat. Pentru a oferi astfel de idei, ar trebui să-i urmărească și alte proiecte în afara celui în care este implicat în prezent.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am găsit nimic la el, dar l-au ridicat pe acest băiat la un cu totul alt nivel. Este foarte tânăr, trebuie să mai lucreze puțin. Îmi displace. Nu mă pasionează. Nu este nici prea frumos, nici nu joacă foarte bine. Nu știu ce se va întâmpla în 10 ani. Acum nu văd nicio performanță prea măreață și ei îi rănesc pe acești copii. Exagerează și în 10 ani o să fie deprimați.

Citește și: Mert Ramazan Demir a avut un acces de furie pe platourile de filmare ale serialului "Golden Boy – Dragoste rebelă". Actorul i-a surprins pe toți cu reacția sa

Toată lumea are o perioadă, toată lumea e faimos. Într-un anumit punct ajung să fie foarte lăudați și se prăbușesc apoi. Cu toții am experimentat asta. Dacă acest copil nu reușește să realizeze ce-și propune în dramă, va fi deprimat. Sunt mulți care revin după 20 de ani în care au dispărut. Toată lumea trebuie să trăiască la maximum.”, a spus vedeta, arată aksam.com.tr.

Nurseli Idiz s-a născut pe 6 octombrie 1960 îm Istanbul. A fost căsătorită cu Cem Idiz între 1983 și 1999. Și-a început cariera în 1986 și a jucat de-a lungul timpului în nenumărate producții de succes. Are peste 40 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat 400 de fotografii și filmulețe până acum.

Detalii despre Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

S-a născut pe 28 ianuarie 1998 și este cunoscută în lumea întreagă datorită rolului său din “Golden Boy”. De asemenea, a lucrat la serialul Shahmaran alături de Burak Deniz.

“Când lucrez așa mult, lucrez fără să am o pauză timp de o lună și jumătate. A fost o perioadă în care am filmat ambele seriale în același timp. Crede-mă că înnebuneam. Singurul loc în care mai puteam să am clipe de liniște era în avion. Mă uitam la nori în drum spre Adana. A fost un moment foarte dificil. La acea vreme nu toleram foarte multe lucruri. Pentru prima oară în viața mea, am experimentat ceva diferit. Cu Yalı Çapkını și Şahmaran am intrat într-o intensitate exagerată și mi-am pierdut răbdarea.”, a dezvăluit Mert Ramazan Demir despre presiunea pe care a simțit-o odată cu proiectele la care a lucrat simultan. A mai povestit și că în adolecență nu își suporta sprâncenele.

În articolul

Nurseli Idiz face declarații surprinzătoare despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”: “Nu este nici frumos, nici talentat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x