O actriță renumită va juca alături de Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Despre cine este vorba

Publicat pe 25.04.2022 la 12:59 Actualizat pe 25.04.2022 la 13:48

Kerem Bürsin își continuă ascensiunea în lumea celebrităților, iar o vedetă renumită va juca alături de el într-o nouă producție turcească. Despre cine este vorba.

Kerem Bürsin poartă un tricou cu guler închis la culoare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Serialul “Dragostea plutește în aer” cu Kerem Bürsin și Hande Erçel în rolurile principale a reușit să câștige simpatica telespectatorilor din întreaga lume. Cei doi au devenit destul de repede parteneri atât în viața reală, cât și pe platourile de filmare. Povestea lor a devenit virală, iar cei mai mulți se așteptau ca legătura să dureze o bună perioadă de timp.

Cu toate acestea, Kerem Bürsin și Hande Erçel și-au anunțat oficial despărțirea printr-o modalitate inedită, astfelă că au șters toate pozele din mediul online în care apăreau împreună. La momentul actual, se vorbește chiar despre o nouă parteneră a actorului într-o producție turcească de excepție.

O actriță renumită va juca alături de Kerem Bürsin în cel mai recent serial

“Dragostea plutește în aer” a fost urmărit pentru prima oară pe micile ecrane pe 8 iulie 2020. Ultimul episod al faimoasei producții a văzut lumina zilei în data de 8 septembrie 2021. Serialul este în continuare la fel de iubit de fani, fiind redat în tot mai multe țărin din Europa. De-a lungul a celor 52 de episoade, viața actorilor Kerem Bürsin și Hande Erçel se schimbă vertiginos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kerem Bürsin și Hande Erçel se numără astfel la momentul actual printre cei mai iubiți actori din Turcia, iar faptul că au format un cuplu și în viața reală le-a adus și mai multă apreciere din partea publicului. În cele 85 de țări în care “Dragostea plutește în aer” a fost difuzat, a reușit să se afle în topul preferințelor.

După ce au confirmat că și-au încheiat relația de iubire, atât Kerem Bürsin cât și Hande Erçel și-au continuat proiectele profesionale separat. Astfel, actorul a petrecut o bună perioadă de timp în Spania, acolo unde și-a întâlnit idolul din adolescență, Antonio Banderas. De asemenea, acesta a pregătit pentru fani un nou rol care îl va aduce din nou pe micile ecrane. De data aceasta, Kerem Bürsin va putea fi văzut alături de celebra Pınar Deniz.

Kerem Bürsin pregătește noi proiecte profesionale alături de Antonio Banderas

Kerem Bürsin a participta în cadrul celei de-a 25-a ediție a Malaga Film Festival, în data de 18 martie 2022. În cadrul evenimentului, celebrul actor a avut ocazia de a-l întâlni pe Antonio Banderas, cel pe care l-a apreciat încă din adolescență.

Ulterior, cei doi au postat fotografii similare în mediul online și s-au declarat încântați de prezența unuia în fața celuilalt.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Pentru mine este extrem de important să fiu alături de un actor atât de mare, să împart exemple și sfaturi. Am devenit așa de buni prieteni. Vom vedea dacă vom lucra împreună, depinde de proiecte.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Seriesturkish.com.

Cât despre presupusa poveste de dragoste în care este implicat, actorul din “Dragostea plutește în aer” a dezmințit orice zvon.

“Nu cred că este cazul să mai revenim asupra acestei probleme. Ar trebui să încercăm să ne schimbăm mentalitatea. Acest zvon este fals. Oamenii se pot întâlni și altfel. Există probleme mult mai mari la momentul acesta. Viața mea privată nu trebuie să intereseze pe nimeni.”, a spus actorul.

În articolul

O actriță renumită va juca alături de Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x