O nouă surpriză pentru fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan. Ce se întâmplă cu serialul “Moștenirea” în Turcia

Publicat pe 22.02.2023 la 13:52 Actualizat pe 22.02.2023 la 14:50

O nouă surpriză pentru fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan. Ce se întâmplă cu serialul “Moștenirea” în Turcia la scurtă vreme după cutremure.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan și-a câștigat popularitatea cu serialul “Moștenirea”, acolo unde a jucat până la finalul sezonului doi alături de Sila Turkoglu. Cu toate că aceasta renunțat la proiectul ce a făcut-o celebră, actorul și-a continuat parcursul profesional.

O nouă surpriză pentru fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Halil Ibrahim Ceyhan și-a câștigat popularitatea în ultimii ani, atât în țara natală, cât și în afara ei. Actorul a reușit să câștige inimile fanilor, atât cu performanțele sale de pe micile ecrane, cât și cu aparițiile pe scenă ca și interpret sau chiar cele din mediul online. Atât cu talentul cât și cu fizicul său de invidiat, reușește să rămână întotdeauna pe primele poziții în topurile preferințelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timp de doi ani, au existat speculații cum că între Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu ar exista mai mult decât o relație de colegialitate, însă niciodată cei doi nu au infirmat sau confirmat veștile. Actorul a continuat să-și exercite meseria și să aibă o apariție aparte pe pagina personală de Instagram, acolo unde are 1 milion de prieteni virtuali.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Având o deschidere atât de mare către publicul de pretutindeni, Halil Ibrahim Ceyhan reușește fără doar și poate să atragă atenția. Din cauza cutremurelor din Turcia, mai multe seriale au fost oprite din difuzare, printre care și “Moștenirea”. Veștile bune pentru fanii serialului au venit chiar în mediul online, acolo unde s-a anunțat faptul că va fi reluată difuzarea acestuia. A renunțat pentru o perioadă la aparițiile publice, însă printre declarațiile s-a aflat și ideea că există foarte multe diferențe între copilăria pe care a trăit-o actorul și ceea ce se întâmplă în prezent.

A reușit să fie un icon încă de la început cu personajul său “Yaman” pe care l-a interpretat cu măiestrie. În cel de-al treilea sezon, Halil Ibrahim Ceyhan apare cu o altă colegă de platou în rol principal. Aclamat nu doar pe micile ecrane, ci și în mediul online, continuă să-și crească numărul prietenilor virtuali. Până acum are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, unde a postat peste 60 de fotografii și filmulețe.

Lucruri neștiute despre Halil Ibrahim Ceyhan

Este cunoscut pentru rolul din “Moștenirea”, însă puțină lume știe că a câștigat prremiul pentru “Cel mai bun model al Turciei” la vârsta de 25 de ani. Înainte de a se dedica actoriei, Halil Ibrahim Ceyhan compunea piese pentru diferiți artiști din țara sa natală. Ulterior s-a dedicat muzicii, ca mai apoi să dea o șansă și actoriei. A început cu filmul Hemen Doneriz, ca mai apoi să devină protagonist în serialul care i-a adus succesul internațional. Se numără printre cei mai populari 3 actori din Turcia.

Serialul a fost transmis în peste 18 țări, iar ideea că Halil Ibrahim Ceyhan și colega Sila Turkoglu ar fi avut o relație amoroasă a început să circule rapid în mediul online. Cu toate acestea, niciunul nu a confirmat sau infirmat zvonul. Pasionat de mașini sport, Halil Ibrahim Ceyhan obișnuiește să fie foarte discret în ceea ce privește viața sa personală.

În articolul

O nouă surpriză pentru fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan. Ce se întâmplă cu serialul “Moștenirea” în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x