Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul va deveni tată pentru a doua oară. Soția Samar Dadgar este însărcinată

Publicat pe 02.12.2023 la 20:19 Actualizat pe 02.12.2023 la 20:16

Özcan Deniz și Samar Dadgar urmează să devină părinți. Actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul mai are un copil din prima căsnicie.

Özcan Deniz poartă jachetă neagră

Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul va deveni tată pentru a doua oară

Happy Channel

După ce a divorțat de fosta parteneră Feyza Aktan, actorul Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul și-a refăcut viața alături de frumoasa Samar Dadgar. Acum presa din Turcia susține că acesta va deveni tătic pentru a doua oară.

Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul va deveni tată pentru a doua oară

Potrivit jurnaliștilor din Turcia, Samar Dadgar nu a putut să-și vadă soțul din cauza interdicțiilor doctorilor. Cu toate că cei doi nu au făcut nicio declarație pe acest subiect până în prezent, zvonurile au continuat să apară. De data această, tânăra creatoare de modă nu a putut să-și vadă partenerul de scenă din cauza permisiunii care i-a fost refuzată.

Urmărește Ziua în care mi s-a scris destinul, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özcan Deniz a fost căsătorit cu Feyza Aktan timp de 15 luni, însă cei doi au decis să pună punct relației în 2019. După separare, fosta sa parteneră a deschis un proces pentru violență domestică. Actorul a fost achitat și la scurtă vreme a început o nouă relație cu creatoarea de modă Samar Dadgar.

Citește și: Özcan Deniz din Ziua in care mi s-a scris destinul merge însoțit de 10 gărzi de corp. Imaginile care i-au surprins pe fani

Cu 22 de ani mai tânără, aceasta a ținut să-i stea la braț actorului pe data de 20 ianuarie 2023. Cei doi au împărtășit fotografii emoționante din cadrul evenimentului. Actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul a îmbrăcat un costum maro deschis, pe când noua sa parteneră a optat pentru o rochie albă cu trenă lungă. Îndrăgostiții au călătorit în Dubai pentru luna de miere, iar fotografiile romantice nu au lipsit din mediul online. Özcan Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual.

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată surprins de fotografi pentru un nou proiect. Până în prezent, nu există nicio declarație oficială legată de sarcină.

Transfer surpriză pentru serialul Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz în rol principal

Pregătirile pentru cel mai recent proiect cu Özcan Deniz sunt în desfășurare. Un alt nume de excepție se alătură seriei și grupului de actori deja formați. Özcan Deniz și Özgü Namal urmează să joace împreună. Printre colegi se află Özgü Namal, Şerif Erol, Mert Yazıcıoğlu și Duygu Sarışın. Sitare Akbaş, cunoscută publicului cu rolul din Dragostea plutește în aer urmează să apară pe platourile de filmare.

Citește și: Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

“Când nu o să mai existe vreo persoană care să-mi spună că este pentru prima oară când mă ascultă, atunci o să plec liniștit pe platourile de filmare și o să revin pe micile ecrane.”, a spus actorul. Sarcina frumoasei Samar Dadgar a fost confirmată datorit concertului pe care celebrul actor l-a susținut și unde aceasta nu a putut participa. Özcan Deniz mai are un fiu din prima căsnicie pe nume Kuzey.

Özcan Deniz a cântat în fața spectatorilor prezenți la Merit Royal Diamond, un hotel din nordul Ciprului. Și-a câștigat reputația atât din muzică, dar și din actorie, fiind unul dintre cei mai importanți artiști din Turcia la momentul actual.

În articolul

Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul va deveni tată pentru a doua oară. Soția Samar Dadgar este însărcinată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x