Ozge Yagiz a fost surprinsă în sala de forță. Cum își menține silueta actrița din serialul "Jurământul"

Publicat pe 30.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 29.04.2022 la 16:17

Ozge Yagiz și-a surprins fanii din mediul online cu o postare din sala de sport. Îndrăgita actriță din serialul “Jurământul” are foarte mare grijă de sănătatea și de condiția sa fizică, motiv pentru care nu ezită să facă exerciții care să o ajute pentru a arăta impecabil.

Ozge Yagiz

TV Happy

Cunoscută din celebrul serial, actrița continuă să facă furori cu fiecare apariție a sa. Ea a rămas întipărită în inimile fanilor datorită rolului său și a poveștii de iubire cu actorul Gökberk Demirci, alături de care formează un cuplu și în spatele camerelor de filmat.

Ozge Yagiz s-a impus ca o prezentă extrem de sofisticată și elegantă, lucru admirat de telespectatori, mai ales că modestia este o caracteristică primordială a sa. Actrița are o viață activă și se află mereu în sala de sport, acolo unde lucrează pentru a fi neschimbată în ochii celor de acasă.

Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz în sala de sport

Puțini sunt cei care știau că Ozge Yagiz merge la sală destul de des. Actrița a fost discretă în ceea ce privește aparițiile sale în sala de forță, dar de data acesta a făcut publică o fotografie chiar din timpul antrenamentelor.

Fanii au putut să o vadă îmbrăcat în echipament de sport. Ea apare mereu îmbrăcată doar în ținute elegante, iar apariția sa la sală i-a surprins pe fani.

Cine este Ozge Yagiz

Ozge Yagiz s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel.

“Jurământul”, de luni până miercuri de la ora 20.00, doar pe Happy Channel

Deși s-a cunoscut cu soțul ei în 2019, atunci când au început filmările pentru serialul “Jurământul”, cei doi sunt deja căsătoriți, iar fanii așteaptă cu nerăbdare anunțul că vor deveni și părinți. Între timp, întâlnirile romantice nu lipsesc din programul lor.

Frumoasa poveste dintre protagoniștii serialului “Jurământul” continuă în viața reală, așa cum cei din fața televizoarelor au așteptat. Ca drept dovadă, Ozge Yagiz nu pierde ocazii de a-și arăta fericirea în mediul online.

Ozge Yagiz joacă în “Jurământul” rolul lui “Reyhan”, o fată timidă și orfană. Cu toate că vedeta a renunțat la filmările pentru sezonul 3 al serialului, iată că iubitul ei se ocupă în continuare de proiectul care i-a pus unul lângă altul.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci nu au copii, dar actrița obișnuiește să posteze fotografii în care apare alături de nepoțelul ei. Fanii au observat cât de bine o prinde pe actriță rolul de mămică.

În articolul

Ozge Yagiz a fost surprinsă în sala de forță. Cum își menține silueta actrița din serialul "Jurământul"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x