Ozge Yagiz a serbat ziua de naștere a nepotului ei. Fotografia postată de actriță i-a emoționat pe fani

Publicat pe 16.11.2021 la 13:08 Actualizat pe 16.11.2021 la 14:17

Ozge Yagiz, frumoasa actriță din Jurământul, a postat recent pe rețelele sociale o fotografie care i-a topit pe fani. Vedeta a serbat ziua de naștere a nepoțelului ei și i-a făcut acestuia o urare specială.

Ozge Yagiz poartă o bluză neagră și are părul desprins. Actrița stă în fața iubitului ei

Ozge Yagiz a serbat ziua de naștere a nepotului ei

Happy Channel

Ozge Yagiz, celebra actriță care joacă în serialul “Jurământul”, le-a arătat fanilor acum ceva vreme o fotografie cu sora ei. Cele două seamănă ca două picături de apă, chiar dacă nu sunt gemene. Astfel, cei care o iubesc și-au dat seama că familia lor s-a mărit cu încă un membru, de când sora actriței a devenit mămică.

Acum, Ozge Yagiz i-a fost alături nepoțelului de ziua de naștere și i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fanii au rămas înduioșați, iar postarea nu a rămas fără răspuns.

"Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Odată cu poza postată de actriță, internauții au realizat cât de bine i-ar sta lui Ozge Yagiz cu un copilaș în brațe.

Ozge Yagiz a serbat ziua de naștere a nepotului ei

Ozge Yagiz formează de ceva timp un cuplu cu Gokberk Demirci, iar fanii sunt nerăbdători să afle când vor avea cei doi un moștenitor. Până atunci, frumoasa actriță a postat o imagine emoționantă alături de nepoțelul ei, fiul surorii sale.

Micuțul a împlinit doi anișor, iar familia i-a pregătit o surpriză extrem de frumoasă. Fanii nu au putut lipsi din această ecuație, căci Ozge Yagiz a postat primele imagini pe contul personal de Instagram.

“Ești în inima mea, dragul meu”, a scris Ozge Yagiz în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a primit peste 400 de mii de aprecieri și peste 4 mii de comentarii, astfel că iubirea din partea fanilor este din ce în ce mai evidentă.

“Așa de drăguț”, “Vă iubesc”, “Fie ca Dumnezeu să te aibă în pază, micuțule”, “Bine ai venit scumpete”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Pentru această ocazie, Ozge Yagiz a ales o ținută casual, simplă, care i-a scos totuși în evidență frumusețea de invidiat. Iubita lui Gokberk Demirci a purtat blugi albi și pulover albastru și a optat pentru un coc lejer prins cu o eșarfă.

Ozge Yagiz a purtat la gât un colier auriu, dar și cercei asortați. Machiajul a fost unul natural, frumusețea ei fiind evidențiată de fericirea care i se citește pe chip.

Ozge Yagiz are o soră la fel de frumoasă

Ozge Yagiz apare alături de Emir, nepoțelul ei, în cele mai noi fotografii de pe rețelele de socializare. Deși este o persoană discretă, iată că de data aceasta actrița a preferat să le arate și fanilor cum petrece o zi normală, alături de cei dragi.

Acum ceva vreme, actrița a postat o fotografie cu sora ei, în dreptul căreia a scris un mesaj de-a dreptul emoționant. Fanii nu au întârziat să apară și le-a felicitat pe amândouă pentru relația pe care o au.

Astfel, se poate observa că atunci când sunt evenimente speciale, Ozge Yagiz obișnuiește să le arate tuturor oamenii dragi din viața ei. Peste 3 mii de oameni i-au comentat atunci actriței, iar bucuria a fost peste măsură.

Actrița are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, dar și 144 de fotografii postate de-a lungul timpului. De când este într-o relație cu colegul ei de platou, faimoasa vedetă se bucură de o notorietate uriașă.

În articolul

Ozge Yagiz a serbat ziua de naștere a nepotului ei. Fotografia postată de actriță i-a emoționat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x