Özge Yağız, bucătăreasă de excepție pentru iubitul ei. Cum îl surprinde actrița pe Gökberk Demirci

Publicat pe 03.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 03.04.2022 la 16:32

Özge Yağız a recunoscut într-o emisiune difuzată în mediul online că a început să devină o bucătăreasă de excepție de când se iubește cu Gökberk Demirci. Cum îl surprinde actrița pe partenerul ei în fiecare zi.

Özge Yağız poartă o rochie albă și are părul desprins și stă alături de Gökberk Demirci care poartă o cămașă albastră și un sacou negru

Özge Yağız, bucătăreasă de excepție pentru iubitul ei

Happy Channel

Özge Yağız, faimoasa actriță din “Jurământul”, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni difuzate în mediul online că este o bucătăreasă de excepție. De când se iubește cu partenerul de pe platourile de filmare, Gökberk Demirci, vedeta recunoaște că a intrat mult mai mult în bucătărie pentru a încerca să gătească.

Urmărește "Jurământul" de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Dacă până acum Özge Yağız apărea ca o ființă diafană, iată că acum aceasta vine cu declarații care îi uimesc pe internauți. Nu doar că este frumoasă, o bună actriță și o femeie de milioane, dar vedeta este și o bucătăreasă extraordinară.

Özge Yağız a devenit expertă în bucătărie

Özge Yağız a devenit rapid cunoscută după ce a jucat în serialul de excepție, “Jurământul”. În 2021, vedeta a interpretat două roluri principale, printre care și cel din producția “Içimizden Biri − One Of Us”. La momentul actual, actrița se află pe platourile de filmare pentru serialul “Baba”, acolo unde va juca rolul “Büşra”, într-unul dintre cele mai așteptate proiecte ale anului.

Özge Yağız este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă în drama care o va aduce pe vedetă într-o nouă ipostază. “Büşra” este o femeie separată de soțul ei care are o poveste extrem de tragică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a dezvăluit într-o emisiune recentă că se vede într-o familie mare, cu mulți copii în jurul ei. Aceasta a mărturisit că a locuit multă vreme alături de părinți, iar atunci când a trebuit să se mute pe cont propriu s-a găsit depășită de situație. Cât despre felul cum și-a gestionat timpul, Özge Yağız a mărturisit: “Călătoresc înfometată. Nu am timp să gătesc din cauza programului de lucru.”

Cu toate acestea, vedeta spune că intră în bucătărie atunci când are puțin timp liber. “Felul de mâncare pe care nu l-aș refuza niciodată este ravioli.” De asemenea, actrița din “Jurământul” spune că este una dintre cele mai bune bucătărese, atunci când vine vorba despre preferințele culinare ale iubitului ei, Gökberk Demirci.

Özge Yağız își răsfață partenerul, pe Gökberk Demirci

De când se iubește cu Gökberk Demirci, actrița Özge Yağız recunoaște că intră în bucătărie mult mai des, asta pentru a-i pregăti partenerului cele mai bune preparate din carne. “Gătesc foarte bine chifteluțe, orice fel. Mulțumită lui Gökberk, m-am specializat în gătitul cărnii pentru că el nu mănâncă altceva.”, a declarat vedeta conform seriesturkish.com.

Özge Yağız s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia. Mama ei este Filiz Yağız, iar bunicii locuiesc în Davutlar, Turcia. Actrița moștenește frumusețea bunicilor din partea mamei. Este sora balerinei Ezgi Aktürk și mătușa micuțului “Emir”. La momentul actual, Özge Yağız locuiește în Kuşadası, un resort cunoscut în Turcia.

Absolventă a Başkent University, Özge Yağız are o diploma în “Științele comunicării”. A studiat actorie în cadrul “No. 10 Studios”. De-a lungul timpului a realizat că marea ei pasiune pentru actorie nu va trece niciodată, asta pentru că toată lumea a încurajat-o. A jucat în „Adini Sen Koy” (2016), alături de Hazal Subasi și Yaprak Durmaz, dar a renunțat la producția “Jurământul” pentru a se îndrepta spre un alt rol.

În articolul

Özge Yağız, bucătăreasă de excepție pentru iubitul ei. Cum îl surprinde actrița pe Gökberk Demirci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x