Ozge Yagiz din “Jurământul” este cunoscută pentru frumusețea ei, însă puțini știu că are o soră la fel de atrăgătoare. Cum arată aceasta

Publicat pe 28.10.2021 la 13:07 Actualizat pe 28.10.2021 la 13:34

Özge Yağız este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia și iubita lui Gökberk Demirci. Deși fanii o apreciază pentru frumusețea ei, puțini știu că actrița are o sora la fel de atrăgătoare.

Ozge Yagiz poartă o bluză neagră cu picățele albe

Ozge Yagiz din “Jurământul” este cunoscută pentru frumusețea ei

Happy Channel

Ozge Yagiz este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual, iar relația cu Gökberk Demirci o ajută să se mențină pe prima pagină a ziarelor. Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor ei imagini și filmulețe atât din viața personală cât și profesională.

Recent, aceasta le-a prezentat-o internauților și pe sora ei, care este la fel de fermecătoare. Ozge Yagiz a scris câteva rânduri emoționante în dreptul fotografiei în care apare alături de sora ei.

Fanii nu au întârziat să apară și să le aprecieze frumusețea celor două.

Ozge Yagiz din “Jurământul” are o soră la fel de atrăgătoare

În ultima vreme, Ozge Yagiz a devenit din ce în ce mai urmărită de fani datorită relației pe care o are cu faimosul actor Gokberk Demirci. Cei doi sunt de nedespărțit și la fiecare apariție în social media reușesc să frântă inimile fanelor de pretutindeni.

Deși este văzută mai mereu în preajma iubitului ei, iată că de data aceasta Ozge Yagiz a decis să le arate tuturor cum arată sora ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din 24 octombrie 2019, cea mai bună mamă din lume, cea mai drăguță soră și cea mai drăguță Ezgi, la mulți ani, câteodată sunt mică și câteodată sunt mare, dar voi fi întotdeauna cea căreia îi pasă, sunt alături de tine necondiționat. Te iubesc foarte mult.”, a scris Ozge Yagiz pe contul personal de Instagram.

Peste 3 mii de oameni i-au comentat actriței în dreptul pozei, astfel că iubirea acestora pentru actriță nu poate fi contestată. Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Ozge Yagiz se poate mândri cu o comunitate care mereu va fi de partea ei.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci, îndrăgostiți peste măsură

Cei doi actori nu ezită nicio secundă să-și arate dragostea pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des fotografii și filmulețe. Între cei doi s-a creat o chimie și o legătură instantă, motiv pentru care transpunerea conexiunii dintre Ozge și Gokberk în cadrul personajelor interpretate a fost un atuu pentru producție.

Deși există o diferență de vârstă între cei doi actori, acesta nu a reprezentat un empediment considerabil în relația lor, din contra. Gurile rele au spus întotdeauna că relația lor nu va rezista trecerii timpului, însă iată că cei doi au dovedit contrariul.

„Jurământul”, de luni până miercuri, de la 20:00, doar pe Happy Channel!

Gokberk Demirci a topit inimile urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, când a postat o fotografie într-o ipostază tandră alături de iubita sa, frumoasa Ozge Yagiz. După ce fanii au fost convinși că cei doi vor rămâne mult timp împreună, au început să caute cât mai multe informații despre iubirea lor.

Gokberk Demirci, cel care îl interpretează pe Emir în “Jurământul”, s-a născut la 20 octombrie 1989, în Izmit, Turcia. El a luat parte la lecțiile de actorie de la Teatrul Cengiz Küçükayvaz. Actorul a debutat în 2006, în serialul "Arka Sokaklar".

În articolul

Ozge Yagiz din “Jurământul” este cunoscută pentru frumusețea ei, însă puțini știu că are o soră la fel de atrăgătoare. Cum arată aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x