Özge Yağız din „Jurământul”, într-un top care îi lasă bustul la vedere. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 07.07.2022 la 18:18 Actualizat pe 07.07.2022 la 07:17

Özge Yağız își uimește fanii cu fiecare apariție în mediul online. De această dată, vedeta din “Jurământul” s-a lăsat fotografiată într-un top care îi lasă bustul la vedere. Cum arată.

Özge Yağız poartă o rochie albă și are părul desprins

Özge Yağız din „Jurământul”

Happy Channel

Özge Yağız din „Jurământul” se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. Datorită impactului pe care l-a avut de la început asupra publicului, vedeta a început încet încet să se facă remarcată și în mediul online.

Aceasta își uimește fanii cu fiecare apariție, iar ultima fotografie postată nu face excepție. De data aceasta, Özge Yağız a ales să se îmbrace într-un top care îi lasă bustul la vedere.

Özge Yağız din „Jurământul”, într-un top care îi lasă bustul la vedere

Îmbrăcată în blugi, hanorac maro și un top negru care îi lasă bustul la vedere, așa s-a afișat Özge Yağız din „Jurământul” în cea mai recentă apariție din mediul online. Dacă de obicei vedeta alege să poarte haine care nu îi lasă descoperită pielea într-un mod evident, iată că că în ultima vreme aceasta se dezice de la vechile apariții.

Özge Yağız din „Jurământul” și-a ales și de această dată un machiaj simplu și accesorii pe măsură, iar părul și l-a prins într-o coadă de cal lejeră. Cu toate că vedeta nu a lăsat nicio descriere în dreptul postării, fanii s-au grăbit să o complimenteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumusețe”, “Bine ai revenit”, “Cea mai frumoasă”, “Te iubesc atât de mult”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 4 mii de fani au fost la fel de entuziasmați să își vadă actrița preferată din nou pe internet. Cât despre aprecieri, aceasta a primit peste 300 de mii. Özge Yağız din „Jurământul” se numără printre cele mai apreciate vedeta din Turcia în mediul online, acolo unde are 2.8 milioane de fani, doar pe contul personal de Instagram.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Anul 2022 se anunță unul productiv pentru Özge Yağız, asta pentru că vedeta va putea fi urmărită într-un nou serial de succes, “Baba”. Vedeta a postat câteva secvențe chiar pe Instagram, iar primul care s-a grăbit să o felicite a fost chiar partenerul ei de viață, Gökberk Demirci.

Özge Yağız, într-un nou serial de succes pe micile ecrane

Faimoasa actriță Özge Yağız a vorbit în cel mai recent interviu despre provocările noului său rol din serialul “Baba”. Aceasta va interpreta rolul „Büşra”, fiind sora lui “Kadir” (Tolga Sartas). Se pare că vedeta va intra în pielea unuia dintre cele mai dramatice personaje de până acum, fiind o provocare imensă.

„Büşra” este o femeie cu probleme psihice care a divorțat de soțul ei și își caută un nou drum în viață. Acesta pare a fi rolul pe care Özge Yağız l-a așteptat până acum și care îi va aduce notorietatea așteptată, asta pentru că vedeta spune că se regăsește în această interpretare.

“Am primit un rol nemaipomenit. În același timp, sunt pregătită să-l joc și să plâng. Acesta este rolul vieții mele de până acum. Este ceva ce fac cu plăcere. Voi da tot ce am mai bun. Este fantastic să pot lucra astfel.”, a declarat Özge Yağız.

Özge Yağız este pregătită și entuziasmată să revină pe micile ecrane, așa cum nu a mai fost văzută până acum de fanii săi.

În articolul

Özge Yağız din „Jurământul”, într-un top care îi lasă bustul la vedere. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x