Özge Yağız din “Jurământul”, noi declarații despre carieră și viitor. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 09.05.2022 la 14:01 Actualizat pe 10.05.2022 la 09:24

Özge Yağız din “Jurământul” a făcut noi declarații despre profesie și viitor. Actrița și-a expus întreaga carieră încă de la începuturi. Cum arată acum.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız din "Jurământul”

Happy Channel

Özge Yağız din “Jurământul” se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său a reușit să cucerească inimile fanilor de pretutindeni. Acum vedeta interpretează rolul lui “Büşra” în serialul “Baba”, acolo unde contribuția sa a reușit să aducă un plus de valoare mult așteptatei producții.

În cel mai recent interviu oferit pentru publicația turcească Hürriyet, Özge Yağız a vorbit despre cariera sa profesională, dar și despre planurile de viitor.

Özge Yağız din “Jurământul”, noi declarații despre carieră și viitor

Alături de Hakan Gence, protagonista din “Jurământul” și-a expus viața artistică de până acum și a oferit mai multe detalii despre viitorul său profesional. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a reușit să-și construiască un nume atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Nu doar că este o prezență activă pe rețelele sociale, dar rolurile pe care le interpretează reușesc de fiecare dată să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni.

În cele mai noi declarații, Özge Yağız a mărturisit că are o personalitate energică și plină de viață, iar fiecare personaj al său este construit pe o bază cât mai reală, mai aproape de adevăr. Vedeta își dorește ca lumea să o vadă de fiecare dată altfel, dar în același timp aceeași.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt de asemenea sensibilă și fragilă. Asta se reflectă în exterior. Sunt determinată, meticuloasă și emoțională. Mă impresionează foarte ușor tot felul de lucruri.”, a declarat Özge Yağız. Aceasta a specificat că actoria este meseria ei de suflet, fiind foarte entuziasmată că își poate demonstra astfel talentul. Özge Yağız joacă alături de Haluk Bilginer în serialul “Baba”.

„Suntem în aceeași producție acum, actoria este tot ceea ce mi-aș fi putut dori de la viață. Din momentul în care am început această profesie mi-am dat seama că nu-mi doresc să fac altceva.”, a completat, conform Seriesturkish.com.

Özge Yağız a vorbit despre despărțirea de Gökberk Demirci

După ce zvonurile legate de despărțire au apărut în mediul online, niciunul dintre cei doi îndrăgiți actori nu a oferit vreo declarație. Odată cu interviu acordat, protagonista din “Jurământul” a făcut câteva specificații legate de fosta sa relație. Özge Yağız a subliniat că nu se află în nicio relație de iubire la momentul actual, însă a punctat mai multe idei legate de iubire.

“Dragostea este un lucru minunat, dar nu ar trebui să fie oarbă. Dragostea este înțelegere și pasiune pentru mine, dar mai mult pasiune. Inteligența mă atrage destul de repede într-o relație. Nu apelez la ajutorul familiei în problemele iubirii, găsesc întotdeauna o cale de mijloc.”, a declarat Özge Yağız. Printre hobby-urile sale preferate, Özge Yağız a declarat că preferă să doarmă și să-și odihnească trupul pentru a putea performa cât mai bine pe scenă.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Mereu îmi găsesc un totem, realizez un astfel de totem pentru somn și dacă dorm bine seara, ziua pot da totul pe platourile de filmare.”, a spus aceasta. Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul, Turcia și a demonstrat de-a lungul timpului că merită să aibă un loc în lumea actoriei.

În articolul

Özge Yağız din “Jurământul”, noi declarații despre carieră și viitor. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x