Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională. Despre ce este vorba

Publicat pe 30.03.2022 la 13:50 Actualizat pe 30.03.2022 la 14:38

Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională. Despre ce este vorba și cum au reușit cele două să se indentifice chiar și în viața personală.

Özge Yağız poartă o rochie albă, părul negru desprins

Özge Yağız din “Jurământul”

Happy Channel

Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională, dar și personală. Se pare că cele două au jucat în seriale de succes, iar mai apoi și-au continuat cariera în cadrul unor televiziuni de renume.

De asemenea, ambele actrițe au pus punct unei relații de iubire care a început pe platourile de filmare și s-a terminat o perioadă mai târziu, când partenerii au avut proiecte total diferite de ale lor.

Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională

Özge Yağız se numără printre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual, fiind cunoscută pentru rolul său din serialul “Jurământul”. Și-a început relația de iubire cu partenerul său de platou și atunci când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă spre altar, actrița a șters toate fotografiile din mediul online în care apărea alături de partener.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

De asemenea, atunci când și-a anunțat plecarea de pe platourile de filmare, Özge Yağız s-a implicat în proiectul “Baba” și de atunci postează fotografii și filmulețe în mediul online din cadrul serialului de succes. Özge Yağız și-a început cariera profesională în 2016 cu rolul “Zeliha” în seria “Adını Sen Koy”. Ulterior, rolul lui Reyhan din Jurământul i-a adus o popularite nesperată până atunci. Așa s-a întâmplat și cu actrița Hazal Subaşı care a jucat în același “Adını Sen Koy”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta și-a făcut publică relația cu colegul de platou Erkan Meriç. Cei doi s-au cunoscut în cadrul filmărilor și la fel ca în cazul frumoasei Özge Yağız s-au despărțit când traiectoria profesională i-a făcut să stea departe unul de celălalt. După serialul “Legea familiei”, Hazal Subaşı a întâmpinat un salt în cariera profesională și i-a făcut pe fani să o îndrăgească și mai mult. Deși zvonurile spun că Özge Yağız s-ar împăcat cu Gökberk Demirci, internauții așteaptă o mișcare decisivă din partea vedetei.

Cine este Hazal Subaşı din “Legea familiei”

Hazal Subaşı s-a născut pe 2 mai 1995 în Turcia și este atât model, cât și actriță. A jucat de-a lungul timpului în seriale de succes și la fel ca Özge Yağız și-a început traiectoria profesională în 2016 cu un rol în seria “Adını Sen Koy”.

Urmărește "Legea familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Actrița a câștigat în anul 2015 locul trei în cadrul competiției Miss Turcia și este absolventă a İzmir University of Economics, departamentul de Relații Publice și Publicitate. La scurt timp după terminarea facultății și-a început studiile actoricești și a fost cooptată în același serial ca și Özge Yağız. Ulterior a jucat rolul de protagonistă în serialul “Halka”, acolo unde a fost “Bahar”.

Cu toate că Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au logodit în 2021, iar nunta era așteptată de fanii de pretutindeni, vestea despărțirii a venit mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea. Discreți în legătură cu viața personală, cei doi au avut postate de-a lungul timpului doar câteva fotografii în care apărea împreună. Cu toate acestea, frumoasa actriță a ținut să șteargă orice urmă a relației sale și să își aducă fanii spre nedumerire.

În articolul

Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x