Ozge Yagiz, în haine sport pe rețelele sociale. Ținuta în care nu a mai fost văzută niciodată actrița din “Jurământul”

Publicat pe 17.12.2021 la 13:34 Actualizat pe 17.12.2021 la 14:18

Ozge Yagiz și-a obișnuit fanii doar cu ținute elegante, potrivite personajului pe care îl interpretează în serialul turcesc “Jurământul”. De această dată, actrița s-a îmbrăcat sport și a apărut pe rețelele sociale așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Ozge Yagiz poartă o rochie înflorată cu mâneci scurte. Actrița din Jurământul are părul desprins, de culoare neagră

Ozge Yagiz în serialul "Jurământul"

Happy Channel

Ozge Yagiz și-a impresionat fanii întotdeauna cu ținute clasice, elegante, specifice personajului pe care îl interpretează în serialul “Jurământul”. Tânără, îmbrăcată conform scenariului, actrița a fost rareori văzută în altfel de tipuri de ținute.

De data aceasta, Ozge Yagiz a apărut pe rețelele de socializare într-o ținută sport, așa cum nu a mai văzut-o cineva până acum. Fanii au rămas impresionați și nu au putut să nu comenteze în dreptul fotografiei postate de soția lui Gökberk Demirci.

“Jurământul”, de luni până miercuri de la ora 20.00 și sâmbătă la 17.00, doar pe Happy Channel

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au decis să își unească destinele într-o ceremonie simplă, dar de efect.

Ozge Yagiz, într-o ținută sport pe rețelele sociale

Ozge Yagiz a postat o nouă fotografie pe rețelele sociale. Actrița din “Jurământul” se află într-o cafenea, chiar cu o ceașcă în mână. Cel mai probabil, aceasta a luat micul dejun, dar nu a uitat să imortalizeze momentul și astfel să le arate tuturor că poate fi la fel de atrăgătoare în orice fel de ținută.

Cu pantaloni sport negri, adidași de culoare albă cu câteva tonuri de verde, hanorac de culoare albă și cercei rotunzi. Așa s-a îmbrăcat Ozge Yagiz pentru o banală ieșire la cafea. În cea de-a doua fotografie, actrița stă cu capul drept și parcă este scoasă dintr-o pictură.

Accesoriile pe care le poartă, dar și părul lung și negru îi dau un plus de farmec și o arată întotdeauna într-o lumină la fel de impresionantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“E foarte frumoasă”, “Wow”, “Înger, frumoasă fată”, “Cât ești de frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Ozge Yagiz, turcoaica ce are nu mai puțin de 2.7 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a reușit să strângă peste 4 mii de comentarii și peste 300 de mii de aprecieri.

În ciuda faptului că nu postează atât de des fotografii și filmulețe, la fiecare postare pe care o face în online, Ozge Yagiz nu scapă privirilor celor care o îndrăgesc. Deși are doar 24 de ani, actrița a reușit să cunoască faima imediat ce a primit rolul de protagonistă în serialul “Jurământul”.

Ozge Yagiz și Gökberk Demirci, relație dincolo de platourile de filmare

Ozge și Gökberk s-au cunoscut la filmările pentru serialul “Jurământul”, iar dragostea pe care au expus-o în fața televizoarelor s-a materializat într-o relație în adevăratul sens al cuvântului. După ce și-au dezvăluit logodna, cei doi s-au căsătorit.

Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește relația lor de cuplu, câteva imagini de la fericit eveniment au ajuns rapid și în online. Ulterior, îndrăgostiții s-au concentrat asupra proiectelor profesionale. Ozge Yagiz a părăsit platourile de filmare ale serialului care a făcut-o celebră, însă soțul ei a rămas pentru continuarea celorlalte sezoane.

Cea mai recentă fotografie cu cei doi apărută în mediul online a fost arătată chiar de actriță. Pentru o nouă întâlnire romantică, Ozge Yagiz și Gökberk Demirci au ales ținute asemănătoare, all-black. Cu zâmbetul pe buze, așa au apărut cei doi în fața fanilor.

Cu toate că nu mai lucrează împreună la același proiect, Ozge și Gökberk sunt în continuare un cuplu și reușesc să-și găsească timp pentru micile plăceri personale pe care uneori le împărtășesc și cu fanii.

În articolul

Ozge Yagiz, în haine sport pe rețelele sociale. Ținuta în care nu a mai fost văzută niciodată actrița din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x